Kingston HyperX Plug and Play pro Sandy Bridge

27. 4. 2011 21:10    Rubrika: Tiskové zprávy

Kingston Technology představuje vysoce výkonné paměti HyperX Plug and Play

Kingston HyperX Plug and Play pro Sandy Bridge

• První paměťové moduly v tomto oboru „připravené“ pro vyšší frekvence platformy Sandy Bridge

• Paměti typu „Plug and Play“ pracují s frekvencí 1600 MHz a 1866 MHz podle specifikací JEDEC

Kingston Technology Europe Ltd, dceřiná společnost Kingston Technology Company Inc., největšího nezávislého výrobce paměťových produktů na světě, dnes oznámila uvedení nové řady vysoce výkonných pamětí HyperX® Plug and Play (PnP) určených pro nadšence, kteří chtějí mít co nejvýkonnější systémy. Paměťové moduly HyperX PnP jako první dosahují vyšších úrovní výkonnosti pamětí, které přináší druhá generace procesorů Intel® Core™ i5 a i7. Paměti jsou naprogramovány pro vyšší frekvence, a jakmile jsou připojeny („plugged“) do počítače s chipsetem Sandy Bridge, budou automaticky fungovat („play“) buď na frekvenci 1600 MHz, nebo 1866 MHz, což platí pro stolní PC i notebooky.
Moduly jsou naprogramovány s nastavením, které je kompatibilní s profily JEDEC a umožňuje tak podporu frekvencí 1600 MHz a 1866 MHz. Vše je velmi snadné – stačí zasunout paměti do příslušných slotů a zapnout počítač, protože systém automaticky rozpozná, že paměti pracují s vyšší frekvencí, aniž by bylo nutné provádět další nastavení v BIOSu. Uživatelé pocítí zvýšení výkonu ihned, jelikož přetaktování se u modulů HyperX Plug and Play děje automaticky. Navíc jsou tyto paměťové moduly zpětně kompatibilní s počítači, které používají paměti DDR3, jež byly na trh uvedeny již dříve.
„Tým vývojářů pamětí HyperX odvedl naprosto inovativní práci, když navrhli paměťový modul, který automaticky zvýší výkon počítače bez nutnosti provádět jakékoli přetaktování,“ řekl Marcin Gaczor, tiskový mluvčí společnosti Kingston pro Českou republiku. „Díky tomu, že nastavení splňuje specifikace JEDEC pro taktování výkonu, mohou počítačoví nadšenci získat nejvyšší možný výkon na aktuálních systémech s chipsetem Sandy Bridge i na starších strojích s paměťmi DDR3.“
Paměťové moduly HyperX Plug and Play jsou k dostání prostřednictvím prodejních kanálů distributorů, prodejců, internetových obchodů a maloobchodů autorizovaných společností Kingston. Paměťové moduly HyperX společnosti Kingston mají doživotní záruku a bezplatnou nepřetržitou technickou podporu. Další podrobné informace můžete získat na webových stránkách společnosti Kingston na adrese www.kingston.com/europe.