Nabíječka Nokia na jízdní kolo

27. 4. 2011 21:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Zelená energie pro mobilní telefony, to je ekologická nabíječka Nokia

Nabíječka Nokia na jízdní kolo

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Jíte biopotraviny, třídíte odpad a recyklujete, používáte přírodní kosmetiku, místo horké vany si dáváte rychlou sprchu, auto necháváte odpočívat, zato kolo proháníte křížem krážem? Pak by vám neměla chybět nová Nokia ekologická nabíječka telefonu k jízdnímu kolu. Nejen, že díky jízdě na kole šetříte životní prostředí (a budete mít neodolatelná lýtka), ale také si zdarma, účinně a spolehlivě nabijete svůj mobil.

Nabíjení telefonu začne ve chvíli, kdy dosáhnete rychlosti alespoň 6 km/h, což odpovídá běžné chůzi. Při rychlosti 12 km/h je nabíjení stejně efektivní jako při použití běžné nabíječky Nokia do zásuvky. Celková doba nabíjení se liší podle telefonu a podle rychlosti jízdy. Například po 20 minutách jízdy při rychlosti 10 km/h můžete nabít telefon Nokia 1202 na 1 hodinu hovoru nebo 74 hodin v pohotovostním režimu.

Instalace nabíječky je velmi jednoduchá, takže chybí už jen málo k tomu, abyste se stal/a zdrojem energie. Používání vašeho telefonu proto bude mít minimální dopad na životní prostředí, a vy přesto budete pořád na dosah. Při nabíjení telefonu navíc můžete třeba přes sluchátka poslouchat svou oblíbenou hudbu.
Inovativní nabíječka Nokia je navíc velmi odolná vůči nečistotám, vlhkosti a vlivům počasí. Nabíječku, držák telefonu i telefon lze bezpečně připevnit na řidítka a zároveň je můžete po zaparkování kola snadno sejmout. Pogumovaný držák telefonu nabíječku bezpečně upevní a ochrání před vibracemi na nerovných cestách a průhledný obal zajistí ochranu před nečistotou a vlhkostí. Držák si můžete přimontovat na řidítka tak, že budete moci sledovat nabíjení, hovory i příchozí SMS.

Jaro je v plném proudu a léto před námi, zapojte své nohy do nabíjení vašeho mobilního telefonu, pořiďte si nabíječku Nokia a telefonování si můžete připsat na váš zelený seznam.

Tento malý ekologický zázrak stojí 789 Kč. Nabíječka telefonu Nokia k jízdnímu kolu je kompatibilní se všemi telefony Nokia, které mají 2mm nabíjecí rozhraní.

Tiskové zprávy

Diskuse