Toshiba Camileo P100 a B10 - digitální videokamery

8. 4. 2011 17:32    Rubrika: Tiskové zprávy

Videokamery Camileo P100 a Camileo B10 umožňují jediným tlačítkem nahrát soubory na sociální sítě; model Camileo P100 se navíc pyšní zdokonaleným optickým zoomem

Toshiba  Camileo P100 a B10 - digitální videokamery

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Toshiba Europe GmbH dnes představila dvě nové videokamery s funkcí full HD: Camileo P100 a Camileo B10. Model Camileo B10 je určen především pro sportovně založené zákazníky, pro cestovatele dobrodruhy a pro uživatele mladé tělem i duší. Tito uživatelé nepochybně ocení elegantní a zároveň odolnou videokameru, kterou mohou mít kdykoliv po ruce – s její praktičností zároveň nepřijdou o kvalitní obraz. Videokamera Camileo P100 s ergonomicky tvarovanou rukojetí a efektním optickým zoomem je ideálním společníkem v každé situaci. Oba noví členové rodiny Camileo budou uvedeni na trh v Evropě, na Středním východě a v Africe ve druhém čtvrtletí roku 2011.

Snadné ovládání, snadné sdílení
Modely Camileo B10 i Camileo P100 disponují grafickým uživatelským rozhraním Toshiba s přehledně uspořádanými ikonami a s logicky řešeným menu. Díky kompatibilitě obou videokamer s paměťovými kartami formátu SDXC o kapacitě až 64 GB má uživatel dostatek prostoru k ukládání videí a fotografií. Tlačítko Camileo Upload navíc umožňuje snadno nahrát video na sociální sítě a rychle jej tak sdílet s rodinou a přáteli. Digitální výstup HDMI AV dovoluje promítat fotografie a přehrávat videa na velké HD obrazovce přímo z videokamery.

Camileo P100: zdokonalený optický zoom a méně zdlouhavých úprav
Videokamera Camileo P100 je vybavena zdokonaleným zoomem, který díky osminásobnému zvětšení umožňuje detailněji zachytit i vzdálené scény v plném full HD rozlišení. Po přepnutí do módu fotografování nabízí videokamera 5násobný optický zoom s rozlišením 16 Mpx, kterého je dosaženo použitím interpolace v reálném čase.
Díky novému tlačítku pro pozastavení nahrávání (tlačítko Pause) model Camileo P100 automaticky propojuje jednotlivé natočené scény. To znamená, že uživatel může natáčení kdykoliv přerušit a dále pokračovat v rámci stejného klipu.

Camileo B10: zážitky zachycené ve full HD
Kromě snadného nahrávání videí na sociální sítě lze model Camileo B10 navíc využít i jako webovou kameru. Videokameru stačí jednoduše připojit pomocí USB kabelu k notebooku s přístupem k internetu a zůstat tak v kontaktu s rodinou a přáteli. Videokamera Camileo B10 s hmotností pouhých 108 g je velmi odolným a zároveň skladným společníkem, který je kdykoliv po ruce k zachycení spontánních situací a momentek. Stabilizátor obrazu v kombinaci s funkcí detekce pohybu poskytuje ostrý a jasný obraz i těch nejakčnějších scén.

Tiskové zprávy

Diskuse