ZyXEL NBG4115 - 3G WiFi router

2. 5. 2011 19:38    Rubrika: Tiskové zprávy

ZyXEL představuje nový bezdrátový 3G WiFi router s aktivní funkcí NetUSB pro optimalizaci síťové mobility

ZyXEL NBG4115 - 3G WiFi router

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost ZyXEL Communications uvádí na trh zcela nový bezdrátový router s 3G konektivitou a aktivní funkcí NetUSB\xD4. NBG4115 je bezdrátový router třídy N, který nabízí nejenom výkonné bezdrátové připojení, ale také úplnou svobodu ve sdílení digitálních dat.

Nový router NBG4115 nabízí efektivní řešení pro uživatele, kteří potřebují bezdrátovou síť s vysokou rychlostí, stabilitou a spolehlivostí při přenosu a streamování multimediálních dat. Router podporuje připojení 3G USB adaptéru, a zároveň nabízí flexibilní řešení pro mobilní přístup k internetu.

NBG4115 navíc obsahuje jedinečnou technologii NetUSB\xD4, která umožňuje sdílet USB zařízení:
Pokud budete potřebovat například vytisknout dokument, není potřeba být fyzicky připojen k tiskárně, můžete využít vestavěnou funkci NetUSB\xD4. Stačí tiskárnu (nebo jiné USB zařízení) připojit k NBG4115, a všichni síťoví uživatelé mohou na tiskárně tisknout (nebo jinak využívat připojené USB zařízení). Takovýmto způsobem lez ušetřit náklady spojené s nákupem dodatečných tiskáren nebo jiných zařízení.

Společnost ZyXEL rovněž pokračuje ve svém závazku vyrábět produkty šetrné k přírodě. Jednou z mnoha výhod routeru NBG4115 je možnost plánování provozní doby pro úsporu energie. Uživatel zařízení tak může využívat všech výhod digitální zábavy a současně šetřit přírodní zdroje.

Tiskové zprávy

Diskuse