Develop představuje dvě novinky ze světa tisku

5. 5. 2011 19:13    Rubrika: Tiskové zprávy

Develop představuje dvě novinky ze světa tisku: barevnou multifunkci ineo+ 35 a černobílou multifunkci ineo 164

Develop představuje dvě novinky ze světa tisku

Do první poloviny letošního roku vykročila společnost Develop hned se dvěma produktovými novinkami. Ty uspokojí nároky menších organizací a kanceláří na firemní tisk a další funkce, a také potřeby větších společnosti, které pro zajištění kompatibility kancelářského provozu požadují stolní tiskárny vysoké kvality s dostupnými přídavnými funkcemi a za cenu, která potěší každého ekonoma.

První produktovou novinkou je barevná multifunkce A4 ineo+ 35, kterou lze efektivně využít v menších firmách, kde plnohodnotně zajistí centrální funkci pro práci s dokumenty, pokud jde o tisk, kopírování, skenování nebo faxování. I když velké korporace obvykle zajišťují velkou část svých potřeb práce na centrálních A3 multifunkcích, může se právě ineo+ 35 uplatnit i zde, a to jako ideální satelitní doplněk na pracovišti vzdálenějších uživatelů.
„V procesu rozhodování o nákupu nového firemního systému tisku, by neměla hrát roli jen pořizovací cena zařízení. Pozornost by měla směřovat především k budoucím výdajům, které souvisejí s náklady na jeho provoz. Multifunkce ineo+ 35 nabízí obojí – příznivou počáteční investici a následný levný provoz,“ uvádí Pavel Čurda, obchodní ředitel společnosti Develop pro Českou republiku. „O ineo+ 35 se hovoří jako o revolučním zařízení, protože v malém kompaktním provedení dokáže s vynikajícími provozními náklady plnit funkci A3 strojů,“ upřesňuje Pavel Čurda.
Multifunkce ineo+ 35 dokáže díky polymerizovanému Simitri HD toneru tisknout a kopírovat až 30 stran za minutu v černobílém tisku i v jasných barvách. Uživatelská přívětivost je zajištěna intuitivním ovládáním pomocí barevného dotykového panelu.
Druhou novinkou je ineo 164. Jedná se o snadno ovladatelnou a robustní černobílou multifunkci A3, která byla navržena především s ohledem na potřeby menších kanceláří a živnostníků. Už v základní výbavě dokáže tisknout, kopírovat a skenovat až do formátu A3, a to při zachování ekologického a finančně nenáročného provozu. Uživatelé jistě ocení jednoduché ovládání, které poskytuje panel s nekomplikovanou konfigurací kurzorových tlačítek, a také práci bez čekání díky rychlosti kopírování až 16ti stran za minutu. Vybavenost tonerem ineo HD s příměsí biomasy zajistí výsledný ostrý text a obrázky. Díky kompaktnímu designu se tento stroj hodí na každý pracovní stůl.

Technické parametry
ineo+ 35
> Možnosti různých formátů až do formátu A4
> Multifunkce ve standardu: kopírování, skenování, tisk, fax