Ultrapřenosné notebooky Lenovo IdeaPad S205 a S100

6. 5. 2011 20:53    Rubrika: Tiskové zprávy

Lenovo IdeaPad S205 a S100 – styloví společníci s mnoha překvapeními

Ultrapřenosné notebooky Lenovo IdeaPad S205 a S100

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Lenovo představuje dva nové přírůstky do své nabídky ultrapřenosných notebooků – modely IdeaPad S205 a IdeaPad S100. IdeaPad S205 je 11,6palcový mininotebook s ultratenkým designem pro snadné přenášení a stylovou elegantní klávesnicí AccuType navrženou tak, aby bylo psaní na malém notebooku co nejpohodlnější.
IdeaPad S205 – buďte vždy ve spojení
Moderní notebook Lenovo IdeaPad S205 dodává stylu zcela nový rozměr. Je kompaktní, elegantní a díky širokým možnostem připojení můžete být stále ve spojení, ať už se nacházíte kdekoli. S volitelně integrovanou 3G konektivitou a dlouhou výdrží baterie je S205 ideálním společníkem pro prohlížení webových stránek nejen doma, ale i na cestách. Rovněž přichází s technologií DirectShare, která umožňuje uživatelům synchronizovat svá data s jiným počítačem napřímo bez nutnosti přístupu k internetu. Uživatele, kteří nechtějí zbytečně přenášet kilogramy navíc, určitě potěší, že notebook váží jen 1,35 kg a jeho tloušťka je jen 18 mm.
Pro ochranu uložených dat je tento notebook dodáván se záchranným systémem OneKey Rescue, který umožňuje snadné zálohování a obnovu dat stiskem jednoho tlačítka. S výkonným dvoujádrovým procesorem AMD E350 je chod aplikací plynulý. Takže bez ohledu na to, jaká je vaše představa o mobilní zábavě, Lenovo IdeaPad S205 je ji vždy připraven realizovat.
IdeaPad S100 – pomocník na cesty
Nástupcem populárního modelu Lenovo IdeaPad S10-3 je nový netbook IdeaPad S100, který nabízí 10,1palcový tenký podsvícený LED displej a prémiovou klávesnici AccuType. IdeaPad S100 bude k dispozici v červené a černé barvě a s minimální hmotností bude skvělou volbou ultrapřenosného notebooku pro ty, kteří tráví hodně času na cestách.

Ceny a dostupnost
Oba dva modely budou k dispozici na našem trhu v průběhu května. Lenovo IdeaPad S205 bude dostupný za cenu od 5 990 Kč bez DPH, Lenovo IdeaPad S100 od 5 590 Kč bez DPH.

Pro nejnovější informace o Lenovo news se zaregistrujte na RSS kanály společnosti Lenovo nebo sledujte Lenovo na Twitteru: www.twitter.com/LenovoCZ.

Tiskové zprávy

Diskuse