Ubisoft odhaluje Assassins Creed Revelations

6. 5. 2011 17:53    Rubrika: Tiskové zprávy

UBISOFT ODHALUJE ASSASSINS CREED REVELATIONS

Ubisoft odhaluje Assassins Creed Revelations

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Závěrečný díl trilogie Ezia Auditore, tentokrát s podtitulem Revelations dorazí na trh v listopadu 2011

Ubisoft vyslyšel touhy všech fanoušků a oznámil vývoj Assassin Creed Revelations. Čtvrté pokračování nesmírně populární série. Vývoje se opět ujal Ubisoft Montreal s podporou studia Ubisoft Annecy, Massive Entertainment, Quebec, Singapure a Bukurešť. Assassin\xB4s Creed Revelations představuje nejvíce pohlcující zážitek který se v sérii prozatím představil a je vyvrcholením dobrodružství Ezia Auditore. Hra bude dostupná na Playstation 3, Xbox360 a PC letos v listopadu.

Série poprvé představena v roce 2007, prodala první třech dílů více než 28 milionů kusů po celém světě a momentálně jde o jednu z nejlépe prodávaných sériíí na nextgenové konzole. Díky bohatému a strhujícímu vyprávění, posouvá Assassin Creed videohry novým směrem zábavy, jako jsou komiksy, Facebook, romány, krátké filmy a další.

V Assassin\xB4s Creed Revelations, Ezio Auditore, mastr všech asasínů je po stopách svého legendárního rádce, Altaira, na cestě za poznáním a zjevení. Jedná se o nebezpečnou cestu na které se Ezio vydá do Konstantinopole, srdce Osmanské říše, kde hrozí destabilizace regionu díky rostoucí síle Templářských vojsk.

Uznávaný online multiplayer z předchozího dílu se vrátí i v Revelations. Nabídne více zkušeností, rafinovanosti, možností a více map, které umožní hráčům otestovat své dovednosti proti ostatním asasínům z celého světa. Poslední kapitola v sáze Assassin\xB4s Creed bude mít i revoluční gameplay, který umožní hráčům manipulovat se vzpomínkami Desmonda a Animusu a rozluštit tak tajemství své minulosti a získat náhled do budoucnosti.

"To že můžeme uvést závěrečná kapitolu Eziovi trilogie je významný mezník v Assassins Creed sérii pro nás i pro naše fanoušky," uvedl Alexandre Amancio, kreativní ředitel Ubisoft Montreal. "Assassin Creed Revelations bude mít spoustu nových funkcí a některá významná překvapení. Nemůžeme se dočkat, až fanouškům ukážeme Assassins Creed Revelations v plné síle na veletrhu E3 v tomto roce."

Pro více informací navštivte: www.assassinscreed.com a www.facebook.com / assassinscreed.

Tiskové zprávy

Diskuse