Wii Play Motion vychází na konci června

6. 5. 2011 17:44    Rubrika: Tiskové zprávy

VNESTE DO VAŠEHO HRANÍ TROCHU POHYBU!

Wii Play Motion vychází na konci června

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Hra Wii Play: Motion, nástupce úspěšného titulu Wii Play, kterého se prodalo mnoho milionů kusů, vyjde v Evropě 24. června 2011 exkluzivně v balení s ovladačem Wii Remote Plus v červené barvě.

Pokud se na konzoli poohlížíte po kvalitní zábavě, která je okamžitě přístupná naprosto všem, pak již nemusíte hledat dále. Wii Play Motion je kolekce dvanácti inovativních a zábavných mini-her, které využívají specifických vlastností ovladače Wii Remote Plus*. Na evropském trhu se objeví 24. června 2011 exkluzivně pro konzoli Wii.

Titul Wii: Play Motion je následovníkem úspěšné hry Wii Play, které se v Evropě prodalo více než 9 milionů kopií. Protože se bude prodávat se speciální červenou verzí ovladače Wii Remote Plus, nabídne skvělou zábavu nejen vám, ale také vašim přátelům. Ovladač Wii Remote Plus obohacuje původní ovladač Wii Remote díky příslušenství Wii MotionPlus o vyšší přesnost. Na základě toho poskytuje výbornou hodnotu, precizní pohybové ovládání a vynikající společenskou zábavu, protože s ním hry dokáže okamžitě ovládat každý člen domácnosti.

V každé z mini-her můžete využít i vlastní postavičku Mii. V mini-hře Wind Runner jezdí vaše postavička na kolečkových bruslích a nese deštník. Použitím ovladače Wii Remote Plus deštník otevřete a nechte se díky němu unášet po závodní dráze. Správným nakláněním deštníku budete moci měnit směr, skákat nebo zvyšovat a snižovat rychlost. Takto je potřeba se dostat až na konec dráhy, zatímco se budete vyhýbat překážkám.

Všech 12 mini-her má několik režimů, aby byl výsledný zážitek ještě prohlouben. Ve všech případech bude každý váš pohyb ovladačem Wii Remote Plus přenášen na televizní obrazovku s maximální přesností. V minihře Treasute Twirl funguje ovladač Wii Remote Plus jako "naviják", s jehož pomocí budete z mořských hlubin lovit poklady. Naproti tomu například v mini-hře Cone-Zone zase budete balancovat ovladačem Wii Remote Plus ve správné pozici tak, aby vám nespadla zmrzlina ve velkém kornoutu. Nabídka mini-her je tedy skutečně pestrá a vybere si z ní každý.

Každou z těchto dvanácti mini-her je možné hrát v singleplayeru, ale pokud se vám zachce jiného zážitku, můžete k hraní přizvat i vaše přátele nebo členy rodiny. Herní režimy pro více hráčů umožňují, aby se k vám přidali až 3 další lidé, díky čemuž bude váš herní prožitek pokaždé zcela unikátní. Například v mini-hře Skip Skimmer, kde u jezera házíte žabky, je i režim Score, *v němž mohou až čtyři hráči házet kameny a dostat jich do cíle co nejvíc. Správným nakláněním ovladače Wii Remote Plus musíte ovládat dráhu žabek, abyste získali co nejvyšší skóre, a porazili tak ostatní.

Pokud vy a vaši přátelé máte slabost pro duchy, pak je tady pro vás mini-hra Spooky Search. V ní až se třemi dalšími hráči chytáte nevypočitatelné duchy, kteří uprchli z televizní obrazovky do vašeho pokoje. Hra využívá reproduktor na ovladači Wii Remote Plus, kterým míříte mimo obrazovku po celém pokoji. Ať už jsou duchové za vámi nebo je máte třeba nad hlavou, máte za úkol pochytat jich co nejvíc a odtáhnout je zpátky na obrazovku.

Vyzkoušejte si velmi přesné pohybové ovládání her ovladačem Wii Remote Plus společně s hrou Wii Play: Motion, která v Evropě vychází 24. června 2011.

Pro více informací navštivte internetové stránky www.mojenintendo.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse