Solatorobo Red the Hunter pro Nintendo DS

10. 5. 2011 19:07    Rubrika: Tiskové zprávy

ZCELA NOVÉ, AKCÍ NABITÉ DOBRODRUŽSTVÍ SOLATOROBO RED THE HUNTER, VYCHÁZÍ LETOS V LÉTĚ

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Ve zcela nové hře Solatorobo Red the Hunter, která vyjde letos v létě, na vás čeká akce a více než 70 úkolů k vyřešení.

Připravte se na objevování nových výšin v oblacích mezi ostrovy, a to v oceňované hře Solatorobo Red the Hunter, která v Evropě vyjde 1. července 2011 exkluzivně pro rodinu přenosných systémů Nintendo DS.

Vstupte do světa epické fantasy akce v této vysokooktanové RPG hře, ztvárněné v krásné grafice, vytvořené mezinárodně uznávaným designérem Nobuteru Yukim a animované studiem MADHOUSE. Prožijete příběh Reda Savarina, sedmnáctiletého psa s lidskou podobou, a jeho robota Dahaka. Společně bojují s obřími roboty a dalšími nepřáteli na cestě po mytických ostrovech republiky Shepherd. Po setkání s mysteriózním Elhem je hrdina najednou vtažen do epického příběhu, v němž se vydá za záchranou světa před zničením a zlými silami staré bytosti Larese.

Při cestách mezi ostrovy vás čekají nejrůznější úkoly. Budete bojovat s roboty i se vzdušnými piráty, závodit v letadlech a likvidovat obří monstra, prozkoumávat oblohu ve vlastním letadle a nakonec zachráníte svět a objevíte pravdu o záhadných létajících ostrovech.

Hra Solatorobo obsahuje řadu herních režimů, včetně "Quests", kde plníte úkoly, získáváte peníze, a tím i možnost zvyšovat si vaši úroveň. V režimu "Battling" pak likvidujete robotí oponenty, čímž si zase přijdete na zkušenosti. S jejich pomocí se zvyšuje množství Redova zdraví.

Hra je rozdělena na dvě části. Každá sestává z několika kapitol, v nichž musíte bojovat za záchranu světa v tomto podivném ostrovním státě, zabránit masovému vyhlazení a konci světa v doslovném smyslu slova.

Pokud se již nemůžete vydání dočkat, navštivte oficiální britské stránky hry Solatorobo Red the Hunter, kde najdete několik videí, a krátké představení toho, co tato hra nabídne. První minutové video je k dispozici již dnes a každý týden se objeví jedno ze čtyř dalších videí, až do uvedení hry na trh 1. července 2011.

Solatorobo je hra jednoduše přístupná a je přeplněna rychlou akcí a více než 20 hodin hratelnosti prověří vaše schopnosti a zručnost. Buďte proto v každé situaci vždy v přední linii akce. Hra Solatorobo Red the Hunter vychází v Evropě 1. července 2011, exkluzivně pro rodinu přenosných systémů Nintendo DS.

Více informací naleznete na www.mojenintendo.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse