WIA rozšiřuje DSL služby o VDSL

11. 5. 2011 21:25    Rubrika: Tiskové zprávy

DSL internet od WIA ještě rychleji díky technologii VDSL

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost WIA, významný telekomunikační operátor, dnes zveřejnila novou nabídku DSL připojení k internetu. Portfolio DSL služeb je nyní založeno na kombinaci cenově výhodného ADSL pro nižší kapacity a moderního VDSL, které přináší nové, vyšší rychlosti.

Služby DSL připojení si mohou zákazníci pořídit ve variantách 2, 8, 16, 25 Mbit/s. Dvě nejvyšší rychlosti jsou poskytovány na bázi VDSL.

„Díky technologii VDSL oživujeme nabídku oblíbených DSL služeb. Zejména kapacity odchozího směru u ADSL již nevyhovovaly současným nárokům uživatelů. ADSL však poskytujeme i nadále, jako mimořádně cenově výhodnou alternativu pro aplikace s nižšími nároky,“ říká Filip Malina, obchodní ředitel společnosti WIA.

V nabídce stále zůstává lukrativní kombinace DSL připojení s VoIP hlasovými službami SIPY. Pokud si nyní zákazníci pořídí koncové zařízení, které umožňuje telefonování přes internet, a podepíší smlouvu na 12 měsíců, automaticky získají kredit na telefonování SIPY ve výši 600 Kč. IP telefonie je výhodná pro domácnosti bez aktivní pevné linky, ale se zájmem telefonovat bez paušálních poplatků.
Kompletní informace o internetovém připojení WIA ADSL Internet NONSTOP, WIA VDSL Internet NONSTOP a telefonování přes internet bez paušálu a závazků naleznete na webových stránkách http://dsl.wia.cz .

Tiskové zprávy

Diskuse