Notebooky Lenovo IdeaPad řady Z

13. 5. 2011 20:53    Rubrika: Tiskové zprávy

Vyjádřete svůj vlastní styl s notebooky z řady Lenovo IdeaPad Z

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Lenovo rozšiřuje řadu IdeaPad Z o několik originálních modelů. Jedná se o notebooky IdeaPad Z370 a IdeaPad Z570, které jsou k dispozici v paletě živých barev a nabízejí dokonalou rovnováhu dostupnosti, výkonu a multimediálních funkcí. Notebooky IdeaPad Zx70 přicházejí s 13“ a 15,6" širokoúhlým HD displejem a stylovou klávesnicí AccuType, která nabízí zaoblené klávesy pro pohodlné psaní.
Notebooky Lenovo řady Z jsou určeny pro zákazníky požadující počítač s funkcemi, které dokážou držet krok s jejich životním stylem. Exteriér notebooku IdeaPad Z370 se pyšní futuristickým designem s průhledným krytem, u nás bude k dispozici v růžové a černé barvě. Z několika provedení si mohou spotřebitelé zvolit IdeaPad Z570. V moderním hávu s kovovým efektem v korálově modré, červené metalíze, šedé a černé nabízí špičkové a luxusní provedení s chiclet klávesnicí AccuType.
Uvnitř jsou stroje řady Z poháněny novými procesory až Intel Core i5 druhé generace s technologií Intel Turbo Boost 2.0 a jsou vybaveny certifikací Lenovo Enhanced Experience 2.0 pro Windows 7, takže uživatelé nevypadnou z rytmu, ani když budou na notebooku provádět náročnější operace. Filmy a internetovou televizi si mohou uživatelé vychutnat prostřednictvím širokoúhlého displeje s vysokým rozlišením (HD) ve formátu 16:9 (k dispozici u 13,3 a 15,6palcového modelu) a technologie Dolby Advanced Audio, která zaručuje ohromující hudební zážitek. Nová řada Z je ideální volbou pro ty, kteří hledají zábavu. Díky OneKey II Theater získají jedním dotykem ovládanou audiovizuální optimalizaci pro jasnější a ostřejší obraz i sytější zvuk a s technologií SRS Premium Sound další vylepšení zvuku.
Původní řadu Z s cenou na úrovni mid-range notebooků představila společnost Lenovo loni v létě. Zaujala tak místo mezi základní řadou IdeaPad G a výkonnou multimediální řadou IdeaPad Y.
Cena a dostupnost
Modely IdeaPad Z370 a Z570 budou k dispozici za cenu od 11 990 Kč bez DPH. Nové modely bude možné zakoupit již na konci května.

Pro nejnovější informace o Lenovo news se zaregistrujte na RSS kanály společnosti Lenovo nebo sledujte Lenovo na Twitteru: www.twitter.com/LenovoCZ.

Tiskové zprávy

Diskuse