Nintendo - Resident Evil: The Mercenaries 3D

13. 5. 2011 21:09    Rubrika: Tiskové zprávy

SPOLEČNOST NINTENDO UZAVŘELA DISTRIBUČNÍ DOHODU S FIRMOU CAPCOM O VYDÁNÍ HRY RESIDENT EVIL™: THE MERCENARIES 3D V EVROPĚ

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Nintendo, světový leader v tvorbě interaktivní zábavy, a firma Capcom, přední světový tvůrce a vydavatel videoher, ve čtvrtek potvrdily uzavření dohody o distribuci nadcházejícího titulu Resident Evil: The Mercenaries 3D, jenž bude dostupný pro systém Nintendo 3DS. Podle této dohody bude společnost Nintendo zodpovědná za prodeje, marketing a distribuci hry napříč evropským regionem, zatímco Capcom zůstává na pozici vydavatele. Vydání hry Resident Evil: The Mercenaries 3D je v Evropě plánováno na červenec letošního roku.

Hra Resident Evil: The Mercenaries 3D se připojí k rozšiřující se základně her, které pro přenosnou konzoli Nintendo 3DS vyšly od zahájení jejího prodeje začátkem letošního roku a které umožňují 3D zobrazení bez nutnosti použití speciálních brýlí.

Resident Evil: The Mercenaries 3D přináší poprvé intenzivní hratelnost režimu Mercenaries na přenosný herní systém. Hra je závodem proti času, kdy se hráči snaží zlikvidovat co nejvíce nepřátel, dříve než vyprší čas. Nalezneme zde přepracované úrovně z předchozích titulů Resident Evil™ 4 a Resident Evil™ 5.

Titul Resident Evil: The Mercenaries 3D nabízí hráčům řadu formátů hratelnosti. Mohou hrát sami nebo se dát dohromady s kýmkoliv na světě a postupovat hrou v kooperativním režimu pro dva hráče. Hra také obsahuje nový prvek nazvaný Skill Shot. Hráči budou moci obsadit tři pozice výběrem z třiceti různých vlastností a schopností. Najdeme mezi nimi například vylepšení účinnosti zbraní, zvýšení rychlosti nabíjení nebo vylepšení schopností pro boj zblízka. Díky tomu bude možné si postavy přizpůsobovat tak, aby přesně vyhovovaly hernímu stylu každého hráče.

V rámci této vzrušující akce budou hráči moci ovládat legendární postavy z předchozích dílů série Resident Evil a s nimi budou čelit těm nejstrašnějším protivníkům, jako jsou Executioner nebo Popo Karimu. Mezi hratelnými postavami nalezneme Chrise Redfielda, Krausera, Hunka, Jill Valentine, Rebeccu Chambers, Alberta Weskera a poprvé se v režimu Mercenaries objeví i Claire Redfield.

Podívejte se na hru Resident Evil: The Mercenaries 3D v akci na www.nintendo.co.uk/residentevil3d/ a brzy očekávejte další novinky!

Tiskové zprávy

Diskuse