1080p střihová karta AVerMedia DarkCrystal HD Capture SDK II

17. 5. 2011 16:16    Rubrika: Tiskové zprávy

AVerMedia Technologies, Inc., jedno z předních jmen na poli digitálních multimediálních technologií, představuje DarkCrystal HD Capture SDK II, 1080p Full HD střihovou kartu pro profesionální použití s širokou škálou aplikací v průmyslu, vysílání internetových TV, online vzdělávání, ve výrobě, medicíně atd. S HDMI a standardními analogovými vstupy můžete zachytávat HD i SD obsah z celé řady dalších zařízení. Přiložený DVI/HDMI adaptér zaručuje střihové kartě DarkCrystal HD Capture SDK II schopnost monitorování obrazu dalších PC. Exkluzivní balík Software Development Kit (SDK) navíc zachytávání HD obsahu pro následnou editaci značně usnadňuje a umožňuje vytváření vlastních aplikací přesně podle Vašich individuálních potřeb.

1080p střihová karta AVerMedia DarkCrystal HD Capture SDK II

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Profesionální střihová karta AVerMedia DarkCrystal HD Capture SDK II je osazena nekompromisní hardwarovou výbavou pro naplnění všech Vašich potřeb při zachytávání HD video obsahu a jeho profesionálním zpracováním. Tato výbava zahrnuje mimo jiné i HDMI 1.3, komponentní, kompozitní a s-video vstupy pro záznam v 8 bitové video kvalitě s 4:2:2 barevným rozlišením. Ještě lépe, díky přibalenému DVI/HDMI adaptéru lze se střihovou kartou DarkCrystal HD Capture SDK II dokonce i monitorovat, nebo nahrávat obraz z jiného PC bez zbytečného zatežování CPU a VPU. PCI-Express rozhraní zajišťuje přenos a zpracování nekomprimovaného 1080p FullHD videa bez jakýchkoliv ztrát a zdržení. Profesionální zachytávací zařízení AVerMedia DarkCrystal HD Capture SDK II ale můžete především použít se software, který je Vám nejbližší. Kompatibilita s DirectShow zajišťuje této HD střihové kartě schopnost pracovat s širokou škálou střihových programů a programů pro následnou editaci a streamování videa a především filmaři a profesionálové na poli video editace jistě ocení i možnost obohatit si Adobe Premier Pro CS4/CS5 o řadu exkluzivních plug-inů, které jsou k střihové kartěDarkCrystal HD Capture SDK II v současnosti dostupné.

S pomocí vývojového balíku AVerMedia SDK mohou všichni vývojáři popustit uzdu své fantazii. Tato střihová karta může na příklad nalézt uplatnění v medicíně, nebo průmyslových odvětvích, které vyžadují extrémní míru přesnosti a optického rozlišení při zpracování video signálu ve vysokém rozlišení 1080p. V obchodní nebo vzdělávací sféře zase jistě oceníte možnost zmenšení (downgrade) velikosti videa, nezbytného pro zajištění stabilního a velmi kvalitního přenosu během video-hovorů, nebo video-vyučování. Stejně tak i profesionálové v online zábavním průmyslu ocení schopnost skládání a překrývání obrazu a dostupnost řady dalších funkcí. Podporovány jsou programovací jazyky VC, VB, Delphi, a C#. AVer MediaCenter 3D, nejnovější střihový software od společnosti AVerMedia, dokáže spolu se střihovou kartou DarkCrystal HD Capture SDK II zajistit základní zobrazovací a zachytávací funkce v intiutivním a uživatelsky přívětivém prostředí. Mimo jiné dovoluje přehrávání a grabování 1080p HD videa nejen ze střihových karet AVerMedia, ale i dalších zdrojů videa, a to současně, v reálném čase a v moderním formátu H.264.

Pro více informací o střihových kartách AVerMedia a vývojářském řešení SDK přejděte na
http://www.avermedia.eu/avertv/cz/Upload/SDK/index.html

Tiskové zprávy

Diskuse