EA - Ovládněte bojiště s Battlefield 3 Limited Edition!

23. 5. 2011 18:13    Rubrika: Tiskové zprávy

Předobjednejte si limitovanou edici očekávané akční pecky Battlefield 3 a získejte exkluzivní zbraně a výbavu

Společnost Electronic Arts dnes oznámila speciální obsahový balíček Physical Warfare Pack pro všechny hráče, kteří si již předobjednali nebo teprve předobjednají limitovanou edici očekávané akční pecky Battlefield 3. Zbrusu novým bonusem je nášup exkluzivního obsahu v podobě zbraní a další výbavy, jež bude k dispozici ke stažení formou kódu v balení Battlefield 3 Limited Edition.

Bonusové in-game předměty z Physical Warfare Pack zahrnují exkluzivní lehký kulomet Type 88 s dvounožkou pro větší přesnost střelby a omezení zpětného rázu, tlumič pro odstřelovací pušku SKS (jediný ve hře!), smrtící flešetovou munici pro poloautomatickou brokovnici DAO-12 a přístup k této brokovnici hned v den vydání Battlefield 3. Battlefield 3 Limited Edition obsahuje navíc zdarma první obsahový balíček Battlefield 3 Back to Karkand, který přináší nové verze legendárních map z Battlefield 2 - Strike at Karkand, Gulf of Oman, Sharqi Peninsula a Wake Island.

Battlefield 3 předbíhá svou dobu díky výkonu nového enginu Frostbite™ 2 studia DICE. S touto technologií vyniká především vysokou kvalitou grafického zpracování, efekty destrukce, dynamickým zvukem a animacemi postav řízenými technologií ANT z nejnovějších her EA SPORTS™. V Battlefield 3 se hráči ocitnou v roli příslušníka elitní jednotky americké námořní pěchoty a zažijí adrenalinové mise v rozmanitých lokacích, jako jsou Paříž, Teherán či New York. Bojiště působí realističtěji a umožňují mnohem vyšší míru interakce.
Vydání Battlefield 3 Limited Edition i základní verze Battlefield 3 je plánováno na letošní podzim ve verzích pro videoherní a zábavní systém Xbox 360®, počítačový zábavní systém PLAYSTATION®3 a PC.