ASUS NC1 - lehká skládací sluchátka

24. 5. 2011 19:30    Rubrika: Tiskové zprávy

Sluchátka s aktivním potlačením okolního hluku

ASUS NC1 - lehká skládací sluchátka

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

ASUS představil lehká skládací sluchátka NC1, která díky technologii ANC - active noise cancelling - poskytují až 87% potlačení okolního hluku. V dané kategorii jde o jednu z nejvyšších hodnot. Sluchátka jsou vyrobena z lehkých materiálů, váží pouze 130 g, lze je snadno přenášet a skladovat a disponují výdrží až 100 hodin na jednu AAA baterii. Sluchátka se začnou prodávat v červnu za doporučených 1770 Kč s DPH.

87% potlačení okolního hluku
Lidem, kteří si v letadle, cestou do práce či kdekoli jinde v hlučném prostředí chtějí vychutnat svoji oblíbenou hudbu nebo mluvené slovo, nabízejí sluchátka NC1 technologii ANC, která filtruje až 87 % okolního hluku. Tato technologie aktivně rozpoznává zvuky prostředí, například zvuk motoru nebo hluk vibrací železnice, a generuje inverzní zvukové vlny, jež tyto zvuky potlačují. Sluchátka NC1 produkují kvalitní zvuk zásluhou 40mm měničů se speciálně zvolenými neodymovými magnety, které se starají o věrnou reprodukci a dynamické podání basů.

Při zapnutém režimu potlačení okolního hluku vydrží sluchátka na jednu AAA baterii v provozu až 100 hodin. To postačí například na šest průměrných letů mezi New Yorkem a Hong Kongem. Uživatelé však mohou režim ANC vypnout a v tichých prostředích používat sluchátka NC1 i bez baterie.

Kompaktní, lehká a snadno přenosná
Sluchátka NC1 jsou vyrobena z lehkých materiálů a dají se složit do plochého tvaru, ve kterém je můžete snadno přenášet i v menších zavazadlech. Díky použití paměťové pěny pokryté jemnou kůží jsou sluchátka pohodlná i při delším používání – například při delších cestách jako jsou zaoceánské lety.

Technické parametry
Reproduktor: 40 mm
Materiál reproduktoru: Neodymový magnet
Impedance: 32 ohmů + 4 ohmy
Frekvenční odezva: 16 Hz až 22 KHz
Výkon technologie ANC: • Maximálně > 18 dB
• Až 87% aktivní potlačení hluku
Citlivost: 102 dB + 2 dB
Výdrž baterie: Až 100 hodin na jednu AAA baterii
Rozměry: 175 mm \xD7 135 mm \xD7 28 mm
Hmotnost: 130 g (bez pouzdra)
Technické parametry a funkce produktu mohou být bez předchozího upozornění změněny. Podrobnější informace naleznete na webu www.asus.com.

Tiskové zprávy

Diskuse