Acer ICONIA SMART - smartphone příští generace

26. 5. 2011 20:35    Rubrika: Tiskové zprávy

Smartphone příští generace Acer ICONIA SMART

Acer ICONIA SMART - smartphone příští generace

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

100% smartphone, 100% tablet

Acer ICONIA SMART dokonale spojuje přednosti tabletu s formátem smartphonu: velký širokoúhlý 4,8“ displej s poměrem stran 21:9 a skvělé šasí.

Převratný design s charakteristicky protaženým, tenkým a mírně zakřiveným tvarem dodává zařízení fascinující a nepřehlédnutelný vzhled. Celokovové tělo opatřené nenápadnými vlnitými vzory se vyznačuje nadčasovou elegancí. Navíc se díky zakřivené zadní straně a minimální šířce (64,5 mm) dobře drží v ruce.

Téměř celou přední část tvoří neobyčejný vícedotykový 4,8” displej s vysokým rozlišením se čtyřmi klávesami Domů, Hledat, Zpět, Menu. Na zadní straně se nachází 8MP kamera s bleskem s LED diodou. Smartphone je vybaven nejnovější verzí operačního systému Google - Android 2.3 Gingerbread.

Toto skutečně inovativní zařízení ocení především příznivci módních směrů nebo techničtí nadšenci, kteří chtějí nejmodernější, nejlepší a nejnovější technická zařízení, aby mohli surfovat na internetu a sledovat multimédia v nejlepší kvalitě.

Nejnovější smartphone Android je neobyčejně výkonný a zaručuje zábavu bez omezení. Prostřednictvím systému clear.fi pro sdílení médií umožňuje bezdrátově ovládat veškerý multimediální obsah.

IDEÁLNÍ PRO SURFOVÁNÍ
• Nabízí neomezený přístup na webové stránky stejně jako běžný osobní počítač, a tedy se stránky nemusejí zmenšovat a přizpůsobovat. Díky výjimečnému rozlišení 1024x480 a neobyčejně velkému 4,8" displeji (úhlopříčka 12,2 cm) není webové stránky zvětšovat ani je přetáčet vlevo či vpravo. Stačí jen displej přetáčet nahoru a dolů, stejně jako na osobním počítači.
• Rychlý prohlížeč Android, který je vybavený veškerými funkcemi, nabízí vícedotykové ovládání, optimalizaci Java skriptu, podporu Adobe Flash Player 10,1 a otvírání několika stránek najednou.
• Neobyčejně rychlé připojení prostřednictvím HSDPA s rychlostí 14,4 a WiFi
• Bluetooth® 2.1 + EDR

VYNIKAJÍCÍ FILMOVÁ PŘEDSTAVENÍ
Na displeji s poměrem stran 21:9 můžete sledovat film v originálním formátu, který působí stejně fascinujícím dojmem jako v kině. Displej podsvícený LED diodami využívá technické řešení shodné s televizorem a zobrazuje velmi jasný a živý obraz, který je navíc doprovázen realistickým a naprosto úžasným zvukem technologie Dolby Mobile. Ještě vám to nestačí? Technologie DLNA či kabel HDMI umožňují připojit smartphone k televizoru a sledovat obsah na ještě větší ploše!

VÝKON
Smartphone je osazen výkonným procesorem 1 GHz, který ho spolu s velkým displejem dokáže proměnit v dokonalou herní konzoli. Přístroj, který snímá pohyb v šesti osách (pomocí gyroskopu a akcelerometru), předčí vše, co lze očekávat od her.

Smartphone, vybavený 8MP kamerou s bleskem s LED diodou, má navíc na přední straně 2MP kameru pro IP videohovory ve vysoké kvalitě.

Displej s rozlišením 1024x480 zobrazí více obsahu ve všech běžných aplikacích, jako např. kontakty, Google Maps, e-mail, instant messaging apod.

100% smartphone, 100% tablet: ICONIA SMART nabízí převratné zážitky uživatelům, kteří chtějí vše!

Tiskové zprávy

Diskuse