D-Link Assist - program technické podpory pro firmy

26. 5. 2011 20:26    Rubrika: Tiskové zprávy

D-Link spustil nový program technické podpory – D-Link Assist

D-Link Assist umožňuje zvolit úroveň služeb podle individuálních požadavků zákazníků a nabízí partnerům doplňkový zdroj příjmů

D-Link spustil pro Českou republiku i Slovensko novou službu pro technickou podporu, údržbu a uplatňování záruky D-Link Assist. Jedná se o službu, která staví na dobré pověsti D-Linku v oblasti zákaznické podpory a umožňuje partnerům nabízet zákazníkům služby lokálních kvalifikovaných techniků pro zajištění údržby a výměny produktů D-Link.

Podle informací D-Linku se prodejci obvykle obtížně orientují v rozmanitých a složitých podmínkách poskytování podpory, spojených s produkty jiných výrobců. D-Link Assist má proto zjednodušené a standardizované úrovně podpůrných služeb pro produkty značky D-Link, aby svým partnerů usnadnil jejich nabízení zákazníkům. D-Link Assist má tři úrovně služeb – Gold, Silver a Bronze, ze kterých si budou zákazníci moci vybrat podle toho, co potřebují. Úroveň Gold se zaměřuje na velmi náročná prostředí, kde je pro zachování kontinuity provozu požadována odezva ještě téhož dne, a to 24 hodin denně a 7 dnů v týdnu. Úroveň Silver je určena pro firmy, které potřebují odezvu ještě týž den, ale během obvyklé pracovní doby, a úroveň Bronze je pro zákazníky, kteří neprovozují mimořádně důležité aplikace a postačí jim odezva do dalšího dne. Nové rozšíření záruky platí po dobu až pěti let, přičemž některá firemní řešení budou i nadále nabízena s omezenou záruční dobou.

Aleš Pícl, výkonný ředitel D-Linku pro ČR a SR, říká: „Ústředním bodem strategie D-Linku je udržení vysokého stupně loajality a spokojenosti zákazníků. D Link Assist zajistí, že evropské firmy mohou s důvěrou instalovat naše produkty do svých sítí. D-Link má ve svém rozsáhlém portfoliu firemních řešení přes sto padesát produktů – od zařízení pro bezdrátové i kabelové sítě až po úložiště dat, IP dohled a zabezpečení. Je nám tedy jasné, že pro naše prodejce může být dost náročné stát se odborníky na celou škálu těchto produktů. Služba D-Link Assist umožní partnerům, aby soustředili svoji pozornost na rozvíjení vztahů se zákazníky, zatímco D-Link zajistí technickou podporu.“

Přidaná hodnota pro partnery
Firmy jsou pod tlakem dodržování časových termínů a efektivního využívání prostředků, a když nastanou nějaké problémy, nemají často k dispozici vlastní IT odborníky, kteří by se s nimi vypořádali. Proto požadují rychlou a spolehlivou pomoc od svého dodavatele či prodejce IT, který by jim měl zajistit podporu bez ohledu na lokalitu a velikost firmy. Prostřednictvím D Link Assist budou moci partneři nabídnout zákazníkům nejlepší služby tohoto druhu, například výměnu produktu přímo na místě do 24 hodin, takže si firmy nikdy nebudou muset dělat starosti s nainstalovanými technologiemi D-Link.

Díky službě D-Link Assist získají partneři nový zdroj příjmů, aniž by do něj museli investovat nějaký čas nebo prostředky, a zároveň nabídnou svým zákazníkům výkonnou podpůrnou službu. D-Link Assist také přenáší technické riziko z partnerů přímo na D-Link, aby měli zákazníci jistotu, že bude technologie D-Link dobře podporována. Partneři mohou svým zákazníkům zaručit přístup k lokální telefonické podpoře 24 hodin denně a 7 dnů v týdnu. Všichni návštěvníci na stránkách technické podpory budou obslouženi místními kvalifikovanými techniky D-Linku, což znamená, že jakýkoli problém, na který zákazníci narazí, je možné vyřešit již během jedné návštěvy.

Pro více informací o společnosti D-Link, prosím, navštivte www.dlink.cz nebo www.facebook.com/dlinkcz.