D-Link MYDLINK server pro přístup k IP kamerám

26. 5. 2011 17:36    Rubrika: Tiskové zprávy

D-Link spouští „mydlink“ pro snadné sledování

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Dejte sbohem složitým konfiguracím díky jednoduchému řešení pro sledování vaší domácnosti nebo kanceláře přes chytré telefony, tablety nebo osobní počítače

Uživatelé, kteří chtěli monitorovat svoji domácnost, museli mít doposud značné technické znalosti, aby se dokázali prokousat složitostmi při instalaci IP kamery. S tím je však nadobro konec. D-Link spouští mydlink, bezplatný internetový portál, který nabízí uživatelům jednoduchý a pohodlný způsob, jak si ohlídat to, na čem jim nejvíce záleží.

Stačí vložit do mechaniky CD, které je dodáváno s každou kamerou podporující službu mydlink, aby se spustil proces instalace, a po několika kliknutích je vše připraveno. Funkce mydlink vyhledá podporované kamery, namontované ve vašem domě, garáži nebo na jiném místě, a snadno a rychle je nakonfiguruje pro připojení k síti, což umožní pohodlný přístup k záběrům z vašich kamer přes internet a z libovolného místa.

Služba mydlink je ideální řešení pro dohlížení na děti ve vedlejším pokoji, na domácí mazlíčky, když jste v práci, nebo na váš dům či chatu, když jste na cestách. Dokáže také držet krok s růstem vašich požadavků a podporuje až čtyři kamery. Portál mydlink dává uživatelům jistotu, že budou moci sledovat vše, co je pro ně důležité, z libovolného zařízení připojeného k internetu, 24 hodin denně a v kvalitním přímém přenosu.

Ti, kdo jsou neustále na cestách, mohu získat přístup k mydlink také prostřednictvím oblíbených mobilních platforem, jako je iPhone, iPad a telefony s Androidem, pomocí bezplatné mobilní aplikace mydlink Lite, což jim poskytne maximum flexibility a pohodlí.

Aleš Pícl, výkonný ředitel D-Link v České republice, říká: „Ze strany zákazníků existovala vždy silná poptávka po řešení umožňujícím dohlížet na věci, které jsou pro ně důležité, například když jsou mimo domov. Doposud byla instalace a konfigurace dálkového monitorovacího systému dost komplikovaná, ale D-Link se neustále snaží zpřístupňovat složité technologie co nejširšímu okruhu lidí. Jsme proto rádi, že se nám podařilo vytvořit mydlink, který boří všechny překážky, se kterými se dosud museli uživatelé při používání technologie IP dohledu potýkat. Nezáleží na tom, jestli chcete pozorovat zvířata v domě, kontrolovat spící dítě nebo hlídat zahradu během dovolené – s mydlink je všechno stejně jednoduché.“

Aleš Pícl dále dodává: „V D-Linku často diskutujeme o digitální domácnosti a jejím přínosu pro běžný život našich zákazníků. Věřím, že mydlink je perfektním příkladem, jak může technologie zlepšit náš každodenní život, a je ideálním doplňkem našeho stávajícího portfolia produktů pro digitální domácnosti.“

Kompatibilní kamery
Funkce mydlink je dostupná u nové domácí bezdrátové N kamery DCS-930L a domácí bezdrátové N kamery DCS-932L pro denní i noční provoz. Obě mají velmi kompaktní provedení.

Na rozdíl od běžných webových kamer mají DCS-930L a DCS-932L vestavěný procesor a webový server, což znamená, že budou fungovat, aniž by kvůli tomu musel být zapnutý počítač. Oba modely umožňují bezdrátové připojení k síti pro snadné a efektivní dálkové monitorování domácnosti nebo kanceláře.

Kompaktní tvar kamer dovoluje jejich montáž prakticky kamkoli, kde je potřeba, aby mohly na dálku sledovat vše, co zákazníky aktuálně zajímá. Obě kamery jsou také vybaveny mikrofonem.

Bezdrátová N denní/noční domácí síťová kamera DCS-932L představuje ideální řešení pro nepřetržité monitorování 24 hodin denně. Díky vestavěnému infračervenému LED osvětlení a velmi citlivému snímači dokáže DCS-932L přenášet obraz i při slabém osvětlení nebo dokonce i v úplné tmě. To se skvěle hodí třeba pro hlídání dítěte v dětském pokoji.

Cena a dostupnost
Bezdrátová N domácí síťová kamera DCS-930L a bezdrátová N denní/noční domácí síťová kamera DCS-932L budou k dostání prostřednictvím rozsáhlé sítě prodejců a internetových obchodů za cenu 1 699 Kč bez DPH (DCS 930L), respektive 2 399 Kč bez DPH (DCS-932L).

Pro více informací o produktech a společnosti D-Link, prosím, navštivte www.dlink.cz nebo www.facebook.com/dlinkcz.

Tiskové zprávy

Diskuse