Režim animace ve fotoaparátu Samsung PL120

26. 5. 2011 20:44    Rubrika: Tiskové zprávy

Samsung představuje režim animace ve fotoaparátu Samsung PL120, focení dětí ještě nebylo snažší

Režim animace ve fotoaparátu Samsung PL120

Focení dětí a upoutání jejich pozornosti není lehkou záležitostí. Vyžaduje cit pro okamžik a značnou dávku trpělivosti. Nápomocný vám může být jedinečný fotoaparát Samsung PL120 se dvěma displeji a režimem animací, které rozesmějí nejedno dítě.

Přední světová společnost v oblasti digitálních médií a digitální konvergence Samsung Electronics Co., Ltd. vyvinula kreativní řešení, díky němuž nebudete mít letos v létě na fotografiích roztěkané ratolesti. Jejich pozornost totiž snadno upoutáte spuštěním animace, která je promítána na přední displej. Focení dětí s fotoaparátem Samsung PL120 je tak daleko snadnější než lov plaché zebry nebo tygra bengálského. Pro všechny rodiče, kteří se vracejí z výletů s fotografiemi, na nichž se jejich děti dívají jinam, než by měly, připravila společnost Samsung celou řadu animací, které jsou k dispozici v unikátním kompaktním fotoaparátu řady 2View. V roce 2009 představil Samsung inovativní řadu 2View, a stal se tak průkopníkem kategorie fotoaparátů se dvěma LCD displeji. Nové unikátní animace lze při fotografování spouštět na předním displeji fotoaparátu, čímž dokážete zaujmout pozornost nemluvňat a malých dětí a s jistotou tak zachytíte ony neobyčejné letní okamžiky.

Model PL120 řady 2View obsahuje 21 tvůrčích animací k okouzlení dětí. Ty si můžete rychle a jednoduše stáhnout přímo z webových stránek společnosti Samsung, přístup k nim získáte přes rozhraní Intelli-studia.

„Animace, které mají naši zákazníci k dispozici s přístroji 2View usnadní fotografování dětí a celé fotografování tak bude mnohem zábavnější,“ řekl SS Park, senior viceprezident pro obchod a marketing divize Digital Imaging společnosti Samsung Electronics. „Dostupnost animací z pohledu uživatelů byla pro Samsung prioritou, a proto jsme se postarali o to, aby je bylo možné stáhnout z našich webových stránek a aby k nim měl každý snadný přístup. Hlavním cílem bylo vyvinout pro děti animace co možná nejpodmanivější. Spolu s vysokou kvalitou obrazu jsou nejvýznamnějšími rysy špičkového kompaktního fotoaparátu, který zákazníkům umožňuje zachytit neobyčejné okamžiky s rodinou,“ dodal Park.