HP garantuje 50 procentní snížení požadavků na kapacitu úložných systémů

30. 5. 2011 20:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost HP oznámila komerční spuštění jediné služby svého druhu na světě HP Get Thin Guarantee Program,(1) jež umožňuje snížit požadavky na kapacitu datových úložišť o 50 a více procent nahrazením původních storage a síťových komponent řešením HP 3PAR Utility Storage.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění




Toto řešení tvoří součást ucelené nabídky HP Converged Infrastructure a nabízí špičkové technologie v rámci vysoce specializovaného, inovativního hardwarového návrhu. Kombinací s HP 3PAR Thin Conversion Software lze získat unikátní systém, které výrazně „ztenčuje“ požadavky na úložnou kapacitu díky spolehlivé identifikaci nepoužívaných částí storage systému.
HP 3PAR Utility Storage efektivně snižuje nejen původní požadavky na celkovou kapacitu datového úložiště o 50 a více procent. Díky storage HP 3PAR zákazníci výrazně sníží i náklady na provoz a správu – až o 90 %.(2)
Společnost HP navíc přichází i se zcela mimořádnou garancí všem zákazníkům: Pokud nasazením HP 3PAR Utility Storage nedosáhnou minimálně 50% snížení úložných nároků, dostanou zcela zdarma rozšiřující diskovou kapacitu a související programové vybavení v takovém rozsahu, aby byl požadavek na 50% snížení úložných nároků naplněn. K tomu samozřejmě přidává i odpovídající technickou podporu a relevantní softwarové vybavení.(1)
„Zákazníci hledají nadčasové možnosti ukládání dat v řešeních, jež dokážou snížit počáteční i průběžné investice,“ řekl Jan Kučera, produktový manažer úložných systémů HP StorageWorks. „Díky novince HP Get Thin Guarantee Program mohou velmi rychle objevit všechny přínosy, které virtualizovaná úložiště poskytují v rámci podnikové úrovně služeb.“
HP Get Thin Guarantee Program je celosvětově dostupný prostřednictvím společnosti HP či jejích autorizovaných partnerů. Prostřednictvím tohoto programu lze zakoupit jakékoli datové úložiště HP 3PAR či nástroje HP 3PAR Thin Conversion a HP 3PAR Thin Provisioning Software.
Více informací o HP Thin Guarantee programu je k dispozici na webu HPstorage.cz, www.hp.cz/3par či www.hp.com/storage/getthin.
HP Converged Infrastructure představuje základní komponentu strategie Instant-On Enterprise, která ve světě nepřetržité konektivity umožňuje využívat technologie při veškeré spolupráci se zákazníky, zaměstnanci, partnery a občany.

Tiskové zprávy

Diskuse