Herní notebooky Toshiba Qosmio X770 a X770 3D

30. 5. 2011 20:32    Rubrika: Tiskové zprávy

Notebooky nejvyšší třídy Qosmio X770 3D jsou určeny pro náročné hráče a obsahují podporu pro aktivní technologii 3D

Herní notebooky Toshiba Qosmio X770 a X770 3D

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Toshiba Computer Systems, divize společnosti Toshiba Europe GmbH, představila svoji novou vlajkovou loď z řady herních notebooků určených pro náruživé hráče. Modely Qosmio X770 jsou vybaveny nejmodernějšími technologiemi, které spojují vynikající výkon s neobyčejně realistickým vyobrazením i těch nejnáročnějších herních scén. Model Qosmio X770 3D navíc podporuje aktivní technologii 3D** a přenáší tak zážitek ze hry do třetí dimenze. Modely Qosmio X770 3D a Qosmio X770 budou dostupné na evropském trhu ve druhém čtvrtletí roku 2011. Na český a slovenský trh bude ve druhém čtvrtletí 2011 uveden pouze model Qosmio X770 3D, který bude standardně nabízen s tříletou záruční dobou.

Qosmio X770: maximální zážitek ze hry
Notebook Qosmio X770 splňuje mimořádné nároky náruživých hráčů počítačových her a poskytuje dostatečný výkon pro vypořádání se
i s těmi nejnáročnějšími výzvami při jejich hraní. Pyšní se čtyřjádrovým procesorem a nejmodernější grafickou kartou nVidia. Nabízí kvalitní obraz v plném rozlišení 1 080p, který proti předchozí generaci notebooků přináší větší zážitek ze hry díky realistickému ztvárnění i těch nejrychlejších scén. Model Qosmio X770 navíc disponuje pamětí o velikosti 4 GB, 6 GB, nebo dokonce 8 GB a skvělým displejem HD+ o úhlopříčce 43,9 cm (17,3''). Hybridní pevný disk Solid State Hybrid 4G s technologií adaptivní paměti umožňuje vysoký výpočetní výkon a velmi rychlé spuštění notebooku. Výstup HDMI navíc usnadňuje připojení notebooku k ještě většímu externímu monitoru.

Qosmio X770 3D: zážitek ze hry ve formátu 3D
Kromě těchto parametrů model Qosmio X770 3D navíc nabízí full HD 3D displej o úhlopříčce 43,9 cm (17,3'') s podporou pro technologii nVidia 3D Vision™, která uživateli umožňuje vidět trojrozměrný obraz prostřednictvím aktivních brýlí. Díky tomu model Qosmio X770 3D přehrává hry v trojrozměrném** formátu v dokonalé kvalitě. Díky času odezvy pouhých 5 ms reprodukuje displej i nejrychlejší scény bez náznaku rozmazání. Vestavěná 3D kamera s dvěma čočkami umožňuje nahrávat 3D video i snímat 3D fotografie.

Hraj a poslouchej! Pro model Qosmio X770 je charakteristický dokonalý zvuk
Bezchybný a čistý zvuk je pro herní notebooky zásadní požadavek. Proto oba modely Qosmio X770 disponují nejkvalitnějšími reproduktory Harman/Kardon® a subwooferem pro dokonalé podání basů. Díky podpoře pro systém Dolby® Advanced Audio pak tyto notebooky nabízí kvalitní zvuk, spojovaný spíše s nejmodernějšími highendovými audiosystémy.

Hráčský duch a přitažlivý sportovní design
Díky technické kvalitě a atraktivnímu designu nové herní notebooky Toshiba vystupují z davu. Mají zrnitý černý povrch s metalickým vzorkem opatřeným červenými doplňky a červeně podsvícenou plnohodnotnou klávesnicí (tedy včetně numerické části). Sedm podsvícených dotykových kláves nabízí přímý přístup k často používaným aplikacím a maximálně usnadňuje jejich používání.

Převod DVD ve formátu 2D na 3D a možnost streamingu
Enormní výpočetní výkon modelu Qosmio X770 je jako stvořen pro převod filmových DVD z formátu 2D na formát 3D. Model Qosmio X770 zároveň podporuje streaming 3D filmů na externí 3D obrazovku přes výstup HDMI a umožňuje tak společný zážitek ze sledování filmů ve 3D** celé rodině i jejím přátelům. Technologie nVidia 3DTV Play™ v modelu Qosmio X770 3D využívá výpočetní sílu grafického procesoru k převodu počítačových her na formát 3D a umožňuje tak jejich hraní na připojené 3D obrazovce.

** Poznámka: Některým uživatelům mohou určité druhy 3D obrazu způsobovat zdravotní komplikace. Zdržte se prosím sledování 3D obsahu v případě, že pocítíte jakékoliv obtíže. Každý, komu sledování 3D obsahu způsobuje problémy, by měl se sledováním okamžitě přestat a tuto skutečnost konzultovat se svým lékařem. Vnímání 3D efektu je individuální. Vzhledem k možnosti negativního účinku na rozvoj zraku by obraz ve formátu 3D neměly sledovat děti mladší šesti let. Před sledováním 3D obrazu prosím pečlivě prostudujte tuto problematiku v návodu
na použití výrobku.

Tiskové zprávy

Diskuse