První DLC pro DiRT3

1. 6. 2011 21:31    Rubrika: Tiskové zprávy

COLIN MCRAE VISION CHARITY PACK JE DOSTUPNÝ I PRO DIRT 3

První DLC pro DiRT3

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Veškeré zisky z prodeje Colin McRae Vision Charity Pack – balíčku týdenních DLC pro hru DiRT 3 - jdou na charitativní účely.

Společnost Codemasters dnes oznámila, že Colin McRae Vision Charity Pack je k dispozici pro poslední pokračování této legendární rallye série, DiRT 3. Balíček je ke stažení na Xbox Live Marketplace a Games pro Windows Marketplace za 160 MSP. Ba co víc, veškeré zisky z prodeje tohoto stahovatelného obsahu budou věnovány nadaci Colina McRae.

Colin McRae Vision Charity Pack zahrnuje Ford Escort Mk II, ikonický rallye vůz z roku 1970 proslavený Colinem McRaem, plus pět uniforem. Tento balíček je prvním v sérii týdenního stahovatelného obsahu, který bude k dispozici pro DiRT 3 a bude zahrnovat nová auta a tratě. Informace o obsahu a datumu vydání nového DLC bude k dispozici na twitter.com/dirt3game a nebo facebook.com/dirt3game.

Společnost Codemasters dnes vydala poslední vývojářský deníček DiRT 3, aby podpořila vydání Colin McRae Vision Charity Pack. Video představuje technické konzultanty této hry, kterými jsou Ken Block a Kris Meeke, WRC řidič Mikko Hirovonen a lidé z kličového vývojářského týmu, kteří vzpomínají na poslední chvíle slavného Colina McRae. Diváci jsou také vtaženi do zákulisí Elektrárny Batersea, jež se díky nejnovějšímu videu jízdy Kena Blocka v Gymkhaně dostává v Dirt 3 na úroveň reálného života

Vývojářský deník je ke shlédnutí na www.youtube.com/dirt3game. Hra je dostupná od minulého týdne na Playstation 3, Xbox360 a Games for WIndows.

Tiskové zprávy

Diskuse