Logitech - nová kolekce barevného počítačového příslušenství

1. 6. 2011 21:39    Rubrika: Tiskové zprávy

Logitech uvádí novou barevnou kolekci

Logitech - nová kolekce barevného počítačového příslušenství

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nabízí řadu myší a webových kamer ve svěžích barvách a s vrstveným designem

Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes představila svou nejnovější kolekci harmonicky sladěného a nepostradatelného počítačového příslušenství s názvem Logitech Colour Collection. Čerstvé novinky v jedné z nejpopulárnějších produktových řad této společnosti přinášejí jasné, svěží barvy a vrstvený design, které vám umožní spojit váš „digitální život“ s osobním stylem.
„Přinášíme nový kreativní vzhled našich nejoblíbenějších produktů,“ řekl Rory Dooley, hlavní viceprezident a generální ředitel obchodní divize ovládacích zařízení společnosti Logitech. „Design produktů z řady Logitech Colour Collection sahá od motivů s kresbou dřeva až po hypermoderní prvky a od textur připomínajících hrubé plátno po technologicky nejjemnější povrchy. Uživatelé tak mají možnost vidět, jak digitální zařízení mohou podpořit vyjádření lidských pocitů a vnímání, aniž by to bylo na úkor kvality nebo funkčnosti.“
Kolekce byla navržena tak, aby vám umožnila vyjádřit s pomocí oblíbeného počítačového příslušenství vaši osobnost a inspirací při jejím vzniku bylo pronikání budoucnosti a důvěrně známých tradičních prvků. Nabízí umělecky ztvárněné stylové produkty, jež v sobě slučují vzrušení digitálního věku i hřejivost ruční tvorby.

Digitální vrstvy, tvary tvořené pomocí šablon a ručně malované prvky vytvářejí jedinečné vzory, které jsou působivé, lze je vnímat i hmatem a zanechávají dynamický a silný dojem. A protože mají myši i webové kamery různou úpravu, tato nová kolekce společnosti Logitech vám umožní vytvořit si jedinečnou sestavu.

Cena a dostupnost
Řada příslušenství Logitech Colour Collection přináší možnost projevit vlastní osobitý styl za dostupné ceny, které se podle druhu produktu pohybují od 500Kč do 750Kč. Očekává se, že v Evropě budou produkty s novým designem k dostání koncem letošního léta.

Další informace jsou k dispozici na adrese www.logitech.com, na našem blogu nebo na oficiální stránce Logitech CZ/SK na Facebooku.

Tiskové zprávy

Diskuse