Verbatim Blu-ray s šestinásobnou rychlostí zápisu

1. 6. 2011 21:14    Rubrika: Tiskové zprávy

Verbatim Blu-ray BD-R LTH Type 25GB s šestinásobnou rychlostí zápisu

Verbatim Blu-ray s šestinásobnou rychlostí zápisu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Ukládejte svá data v High Definition za méně než 15 minut s novým diskem Blu-ray LTH od Verbatimu

Verbatim přináší do sektoru optických nosičů nový disk Blu-ray 6x BD-R LTH Type s technologií AZO. Ten nabízí 25 GB úložné kapacity a šestinásobnou rychlost zápisu, proto se ideálně hodí pro nahrávání filmů ve vysokém rozlišení, zálohování velkého množství dat nebo dlouhodobou archivaci fotografií a videí. Nový Verbatim Blu-ray BD-R LTH Type 25GB 6x je k dostání v obchodech v balení po 5 kusech za doporučenou cenu 318 Kč a v balení po 10 kusech s potisknutelným povrchem za 600 Kč.

• 25 GB úložného prostoru převyšuje kapacitu standardního DVD-R až pětinásobně
• Ochranná vrstva Hard Coat
• Dlouhá archivační životnost 50 let
• Záznamová vrstva AZO optimalizuje kvalitu zápisu
• Vynikající výkon při přehrávání obsahu
• Potisknutelný povrch až k vnitřnímu kruhu (22-118 mm)

Verbatim s novým diskem Blu-ray BD-R 25GB 6x LTH Type potvrzuje své technologické prvenství na poli optických nosičů. S velkou kapacitou 25 GB (až pětinásobek kapacity DVD) je Verbatim BD-R LTH ideálním řešením pro dlouhodobou archivaci veškerých osobních dat, kancelářských dokumentů stejně jako fotografií či videí. Nabízí dostatek prostoru pro až 135 minut videa v HD kvalitě při době vypálení 15 minut. Verzi Printable je možné potisknout až k vnitřnímu kruhu (22-118 mm) například vlastními obrázky nebo textem.

Technologie Verbatim AZO a ochranná vrstva Hard Coat

Disk BD-R LTH Type používá osvědčenou technologii Verbatim AZO, která zajišťuje perfektní kvalitu záznamu a dlouhotrvající spolehlivost. Ochranná vrstva Hard Coat od Verbatimu chrání povrch disku před poškrábáním, otisky prstů a prachem, čímž pomáhá vyhnout se potížím při přehrávání obsahu.

„Díky záznamové technologii AZO vyvinuté naší mateřskou společností Mitsubishi Kagaku Media mají naši zákazníci jistotu, že vlastní nosiče té nejvyšší kvality,“ říká Torsten Leye, Marketing Manager Optical, Verbatim EUMEA. „V každém sektoru, kde působíme, chceme přispět svými technologickými znalostmi a zkušenostmi a s tímto novým Blu-ray diskem činíme obrovský krok směrem do budoucna. Stejně jako DVD technologie nahradila CD, Blu-ray je další generací optického nosiče, která přináší mnoho výhod v oblasti ukládání dat a jejich archivace. Navíc s rostoucími objemy dat, která jsou dnes generována především obchodními společnostmi, je obrovská kapacita formátu Blu-ray přesvědčivým argumentem. Již léta jsme globálními lídry na trhu CD-R a DVD-R*. Nyní své zkušenosti s vývojem úspěšných optických nosičů přenášíme na výrobu Blu-ray disků s technologií AZO a zároveň jsme první na světě, kdo s touto inovací přišel na trh,“ dodává Leye.

*Verbatim byl uznán jako globálně nejlépe prodávaná značka optických nosičů v posledních pěti po sobě jdoucích letech – zdroj SCCG/JRIA

Tiskové zprávy

Diskuse