EA - The Sims 3 Domáci mazlíčci

6. 6. 2011 16:01    Rubrika: Tiskové zprávy

THE SIMS™ 3 DOMÁCÍ MAZLÍČCI

EA - The Sims 3 Domáci mazlíčci

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Simíci se vůbec poprvé dočkají na konzolích, přenosných zařízeních a PC/Mac plně ovladatelných zvířecích členů svých domácností

Nejlepší přítel člověka se nyní stává i nejlepším přítelem simíka. Divize EA Play společnosti Electronic Arts dnes oznámila vývoj titulu The Sims™ 3 Domácí mazlíčci, který dále obohatí kritikami vysoce hodnocenou sérii The Sims 3. Ve verzích pro videoherní a zábavní systém Xbox 360®, počítačový zábavní systém PlayStation®3 a Nintendo 3DS™ půjde o zcela novou samostatnou hru, kdežto na platformě PC/Mac vyjde coby rozšíření* stávající hlavní hry The Sims 3. The Sims 3 Domácí mazlíčci umožní každému hrát si se životem podle chuti, ať už jde o hráče, jež dají přednost vybudování perfektního zvířecího domova, sbírání odměn za vyřešení záhad v různých částech města, samotářskému životu ve společnosti mnoha koček či realizaci dobrodružné povahy při výpravách ve společnosti svých mazlíčků.

„Domácí mazlíčci představují největší projekt v historii celé série, protože v sobě spojují to nejlepší z The Sims 3 a mnohem bohatší herní zážitky díky nově přidaným zvířátkům,“ řekl k novince Scott Evans, generální manažer studia The Sims. „Hráči budou moci vůbec poprvé hrát za svá zvířátka a sledovat život jejich očima.“

Před hráči se otevřou nekonečné kreativní možnosti hraní jednotlivých příběhů tak, jak budou chtít jen oni sami, ať už půjde například o svobodného kluka, který „loví“ v parku na svého pejska holky, nebo šéfa kriminálního gangu a jeho zlou kočku. Na všech dostupných platformách si budou moci hráči Domácích mazlíčků tvořit, upravovat a hrát s více než stovkou různých plemen koček a psů, jako je například australský ovčák nebo mainská mývalí kočka. Další nekonečné varianty vzniku nových originálních plemen pak nabízí možnost šlechtění a sdílení zvířátek s přáteli ve hře. Každá z platforem přináší hráčům nové světy k objevování. Na konzolích Xbox 360 a PlayStation 3 budou získávat výsledky a trofeje za řešení záhad v různých částech města, na Nintendo 3DS odemykat množství nových předmětů a ve verzi pro PC/Mac brát s sebou zvířátka na rande či ke společným hrám do parku pro psy, džungle pro kočky nebo na koňský ranč. Ve hře The Sims 3 Domácí mazlíčci si hráči zkrátka mohou hrát s mazlíčky a jejich životy podle libosti.
Exkluzivně ve verzi pro konzoli Xbox 360 mohou hráči pomocí pohybového ovladače Kinect ovládat zvířátka a simíky prostřednictvím hlasových příkazů – jednoduše je takto například pobídnou k tomu, aby byli romantičtí nebo aby šli a dali svému mazlíčkovi krmení.

Verze The Sims 3 Domácí mazlíčci pro přenosnou konzoli 3DS využívá všech výhod tohoto unikátního zařízení včetně zabudovaného pedometru, jenž sleduje skutečné pohyby hráče. Čím více toho hráč nachodí, tím více získá sil karmy, které pak může využít k páchání zlomyslností, nebo konání dobra. Díky unikátní funkci konzole Nintendo 3DS StreetPass™*** mohou hráči darovat své mazlíčky jiným uživatelům hry The Sims 3 Domácí mazlíčci ve své blízkosti.

Jako nejnovější rozšíření The Sims 3, nejprodávanější hry pro PC roku 2009**, přináší The Sims 3 Domácí mazlíčci pro PC/Mac simíkům veškeré radosti i strasti společného soužití se zvířecími členy rodiny, mezi něž budou nově a zcela exkluzivně patřit i koně. Hráči o ně budou moci pečovat, trénovat je například ve skocích přes překážky, a dokonce využívat pro pohyb po městě!
Počínaje dneškem si hráči mohou začít předobjednávat hru pro každou z platforem a zajistit si Limitované edice s exkluzivními bonusy. Hráči na konzolích získají nová zvířecí plemena jako například tygřího retrívra, pandího čau-čau nebo kočičí birmu se vzhledem skunka a další. Hráči na PC budou moci navštěvovat exkluzivní zverimex, kde budou k dostání nové a originální předměty a kam také chodí celá řada jejich simích sousedů. Další informace o jednotlivých limitovaných edicích najdete na stránce cz.thesims3.com/pets.

Ať už budete chtít hlavně šlechtit nová zvířecí plemena nebo se sami stát rozpustilým psem nebo kočkou, hra The Sims 3 Domácí mazlíčci vám dá veškerou volnost k tomu, abyste si mohli hrát se životem podle svých představ a tvořit si vlastní perfektní mazlíčky. Titul The Sims 3 Domácí mazlíčci pro Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo 3DS a PC/Mac vyvíjí studio The Sims a dosud neobdržel věkového hodnocení PEGI. Další informace o rozšíření The Sims 3 Domácí mazlíčci budou přinášet buď oficiální stránky www.TheSims3.com nebo česko-slovenská komunitní stránka na Facebooku na adrese http://www.facebook.com/sims3czsk.

*Pro hraní je vyžadována hra The Sims 3 pro PC/MAC.
**Podle údajů NPD pro Severní Ameriku a Evropu, Chart-track UK, Gfk France, Gfk Spain, Gfk-MCC Germany a interní odhadů EA.
***Majitelé konzole Nintendo 3DS musí mít nainstalován in/outbox a alespoň jednou si zahrát hru The Sims 3 Domácí mazlíčci.

Tiskové zprávy

Diskuse