Samsung fotoaparáty SH100, ST30 a kamera W200

6. 6. 2011 21:22    Rubrika: Tiskové zprávy

Pořizování a sdílení fotografií z prosluněné letní dovolené nebylo nikdy jednodušší

Samsung fotoaparáty SH100, ST30 a kamera W200

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Samsung představuje řadu fotoaparátů ideálních pro letní zážitky s rodinou či přáteli: Samsung SH100, ST30 a kapesní Full HD kameru Samsung W200 s jedinečnými funkcemi, díky kterým budete se svými přáteli neustále v kontaktu. Unikátní technologie použité v nových přístrojích Samsung přidají vašemu letnímu focení a natáčení videí na profesionalitě.

Přední světová společnost v oblasti digitálních médií a digitální konvergence Samsung Electronics Co., Ltd., představila řadu fotoaparátů Samsung vhodných pro letní cestování a zábavu – modely Samsung SH100 a ST30 – a kapesní kameru do nepříznivých podmínek Samsung W200. Ať už jde o zachycení úžasného videa během dovádění v bazénu nebo vytvoření rodinných fotek z pobytu u moře, tyto technologické hračky jsou skvěle pro všechny pohodové prázdninové okamžiky.

Zůstaňte v létě připojení s fotoaparátem Samsung SH100
Wi-Fi funkce modelu SH100 vám umožní nahrávat vaše obrázky okamžitě například na Facebook, Picasa či Photo Bucket, nebo je posílat emailem přátelům a rodině. Tato jedinečná novinka vám jednoduše umožní bezdrátové připojení k vašim ostatním přístrojům nejen během prázdnin. Stiskem dvou tlačítek můžete automaticky zálohovat fotky a videa do svého počítače, či použít funkci DLNA k propojení s vaší HD televizí, a vidět je tak okamžitě na obrazovce.

U modelu SH100 můžete využít možnosti připojení přes Wi-Fi k využití svého smartphonu coby dálkového ovladače a prohlížení přesného záznamu místa a času pořízení snímků. Své oblíbené prázdninové vzpomínky tak můžete převést do fotek označujících polohu, poskytující detailní nahlédnutí na výlet vaší rodině a přátelům. Jednoduše tak pořizujte své prázdninové snímky a dálkový hledáček vašeho telefonu určí vaší polohu.
Zachycujte své letní zážitky s lehkým a ultrakompaktním fotoaparátem Samsung ST30, ideálním společníkem pro vaše letní dobrodružství
Fotoaparát ST30 se vám díky své malé velikosti a kompaktnímu designu snadno vejde do příruční tašky či kabelky nebo jen do kapsy u kalhot. Fotoaparát je tedy ideální na cestování a vaší letní dovolenou. Elegantní design kovového těla ST30 můžete pořídit v barevném provedení – vyberte si ze stříbrné, černé, lila, růžové a limetkové barvy přesně podle vaší nálady.
Ve fotoaparátu ST30 se snoubí atraktivní design s celou řadou špičkových funkcí, což vám zajistí báječné snímky v pohybu. Díky inteligentnímu automatickému režimu Smart Auto, nabíjení baterie bez vyjmutí z fotoaparátu, 28mm objektivu a 3násobnému optickému zoomu, je fotoaparát ideálním společníkem pro vaše cesty. Digitální stabilizátor obrazu vyrovná i ty nejmenší otřesy, díky čemuž získáte ostré fotografie v jakémkoliv prostředí. Pokročilý obrazový snímač s rozlišením 10,1 Mpx poskytuje ostré, jasné detaily, takže vaše snímky mezi ostatními vyniknou. Díky inteligentní automatice Smart Auto tento fotoaparát automaticky zachytí dokonalý snímek.
Inovativní technologie rozpoznávání obličeje, korekce efektu červených očí a technologie rozpoznávající mrknutí vám zaručí focení perfektních snímků. Proto si v záři slunce můžete být jisti, že fotografovaná osoba bude mít otevřené oči a vy pořídíte dokonalou fotografii.
Natáčejte svá dobrodružství ve Full HD kdekoliv a kdykoliv s kapesní kamerou Samsung W200, vhodnou do nepříznivých podmínek
Kapesní kamera Samsung W200, která je určená do drsných podmínek, odolává přírodním živlům a byla vytvořená pro ty, jejichž aktivní životní styl vyžaduje trvalou odolnost a výdrž. Schopnost vytvořit video ve vysoké kvalitě za téměř jakýchkoliv podmínek a její specializované funkce dokáží vytvořit například úžasné podvodní video jednodušeji než jindy. Kamera je voděodolná do tří metrů, vhodná pro vytváření skvělých videí ať již během dne v akvaparku nebo focením korálových útesů.

Navzdory své tenkosti a kompaktnosti je kamera W200 také odolná vůči nárazům a zaprášení. Tento model je ideálním doplňkem do batohu na jakýkoliv výlet a dost odolný pro bezstarostné rodinné prázdniny. Je vybaven také vestavným USB slotem k rychlému a jednoduchému sdílení vašich zážitků. Kamera vám garantuje skvělá videa především díky záznamu ve Full HD, 5megapixelovému snímači a F2.2 objektivu.

W200 je kapesní kamerou, kterou nebudete nikdy nechávat doma – je spolehlivá a jednoduchá na použití, ať už se chystáte vydat za jakýmkoliv dobrodružstvím.

Tiskové zprávy

Diskuse