Podložka pod notebooky s vícedotykovým touchpadem

8. 6. 2011 16:30    Rubrika: Tiskové zprávy

Logitech představuje podložku pod notebooky s vícedotykovým touchpadem

Podložka pod notebooky s vícedotykovým touchpadem

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Podložka Logitech Touch Lapdesk N600 je vybavena velkým vysouvacím touchpadem, který umožňuje vícedotykové ovládání pohybu kurzoru, rolování stránek a jejich přepínání

Abyste mohli svůj notebook ovládat pohodlně – přímo na klíně – společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes představila podložku pod notebook Logitech® Touch Lapdesk N600 vybavenou velkým touchpadem, který vám umožní snadněji než kdykoli dříve navigovat kurzor, rolovat dlouhé stránky a hladce procházet internet.
„Již jsme viděli různé způsoby, jak se lidé snaží chránit svůj klín před teplem, které vydávají jejich notebooky – používali leccos: od polštářů až po domácí mazlíčky,“ řekl Denis Pavillard, viceprezident marketingu produktů divize příslušenství pro notebooky společnosti Logitech. „Naše podložky pod notebooky jsou mnohem účinnější a – díky doplnění o vícedotykový touchpad – vám dávají možnost snadněji se pohybovat ve vašich oblíbených stránkách na internetu, aniž by bylo nutné připojovat další periferie.“
Podložka Logitech Touch Lapdesk N600 má vysouvací touchpad s úhlopříčkou 5 palců (téměř 13 centimetrů) s vícedotykovým ovládáním. Jedním prstem posouváte kurzor myši, dvěma prsty můžete rolovat delší stránky a švihem tří prstů můžete přecházet mezi jednotlivými stránkami a obrázky.
Konstrukce podložky pod notebook je tvořena více vrstvami, které izolují teplo vyzařované notebookem a chrání vás tak před jeho účinky, takže můžete notebook používat v pohodlí a bez zahřívání. Protiskluzový povrch podložky pomáhá udržet notebook na svém místě. Používání je jednoduché – stačí připojit miniaturní bezdrátový přijímač Logitech Unifying do USB portu a můžete začít. Vaše pohodlí nebude rušit ani nutnost měnit často baterie, protože tato nejnovější podložka pod notebooky se značkou Logitech nabízí výdrž baterií až šest měsíců.
Cena a dostupnost
Očekává se, že podložka pod notebooky Logitech Touch Lapdesk N600 bude v Evropě k dostání počátkem června za doporučenou maloobchodní cenu 1700 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse