LG přináší Cinema 3D TV na nové trhy

15. 6. 2011 20:43    Rubrika: Tiskové zprávy

LG přináší Cinema 3D TV na nové trhy

LG přináší Cinema 3D TV na nové trhy

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost LG Electronics CZ (LG), která je světovým lídrem a inovátorem v klimatizacích, ve spotřební elektronice, domácích spotřebičích a mobilních komunikacích, věří, že technologie LG Cinema 3D bude dominovat trhu s 3D televizory. Již teď poptávka po televizorech LG Cinema 3D předčila veškerá očekávání.

LG pokračuje v představování technologie LG Cinema 3D. Tentokrát byla tato výjimečná technologie představena v exotickém Abu Dhabi, při příležitosti Ferrari World. Hlavní hvězdou akce se stala Megan Fox, hvězda filmové série Transformers. Nejen ona, ale i dalších 3500 hostů obdivovalo úžasné vlastnosti televizorů LG s technologií LG Cinema 3D.

„Naše nové televizory LG Cinema 3D prostě musíte vidět, abyste uvěřili, jak dokonale vypadá trojrozměrný obraz na domácím televizoru. 3D obraz vzbuzuje nadšení, poptávka po těchto televizorech předčila veškerá naše očekávání. LG se stává lídrem v oblasti 3D televizorů, bude to právě technologie LG Cinema 3D, která nastaví standardy,” uvedl Martin Malý, tiskový mluvčí společnosti LG Electronics CZ.

LG Cinema 3D používá technologii polarizovaných skel v brýlích. Ty dokážou vyfiltrovat obraz určený pro konkrétní oko. Každé oko se pak dívá na jiný obraz, čímž vzniká prostorový vjem. Ostrý a bez blikání. Polarizační brýle váží pouhých 16 g, takže žádným způsobem neobtěžují. Navíc jsou zcela pasivní, nikde se nenabíjí, nemůže se na nich nic pokazit. Další výhodou technologie je, že nepřicházíte o jas, jako v případě konkurenčních brýlí, které neustále zatemňují a odtemňují clonu v brýlích. Řadu uživatelů navíc z takového „poblikávání“ bolí hlava nebo oči. Nic takového u CINEMA 3D nehrozí, což potvrzuje řada studií.

Pokud jste neměli možnost navštívit Ferrari World v Abu Dhabi, nemusíte zoufat. Českou krajinou křižuje LG kamion, ve kterém si každý může vyzkoušet technologii LG Cinema 3D na vlastní oči. Kde bude kamion LG stavět, to můžete sledovat na oficiálních facebookovských stránkách společnosti LG na adrese https://www.facebook.com/lgecz.

Tiskové zprávy

Diskuse