Acer Aspire Happy ve čtyřech svěžích barvách

20. 6. 2011 20:34    Rubrika: Tiskové zprávy

Chtějte Happy One!

Acer Aspire Happy ve čtyřech svěžích barvách

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Objevte nový Aspire Happy ve čtyřech svěžích barvách

Blíží se léto, které s sebou přináší teplo, energii a oslňující jasné barvy. Ani Acer Aspire One Happy nezůstal stranou a přizpůsobil se této explozi života a radosti změněným vzhledem - přichází na trh v čerstvých svěžích příjemných barvách, které prozáří váš život atmosférou léta.

Blueberry Shake, Papaya Milk, Strawberry Yogurt a Banana Cream jsou čtyři nové odstíny, které vyvolávají představu léta, prázdnin a exotických nápojů. Pokud jste naladěni romanticky anebo chcete spíše udělat dojem, svěží barevné odstíny vyjádří vaši povahu.

Odstíny Papaya Milk a Banana Cream vyzařují optimismus, energii a štěstí, a tedy přinesou slunce do deštivých dnů. Uklidňující a jemné odstíny Blueberry Shake a Strawberry Yogurt vyvolávají vzpomínky na západy slunce a exotické prázdniny.

Dáváte přednost pestřejší kombinaci barev? Netbook Aspire One Happy můžete barevně sladit s bezdrátovou myší ve stejném odstínu anebo se můžete odvázat a vybrat si myš jiné barvy, a tak dosáhnout ještě veselejšího spojení.

Nový Aspire One Happy neunikne pozornosti. Víko je opatřeno lesklou povrchovou úpravou a ozdobeno texturou s kapkami vody. K představě léta a ovocných nápojů se hodí i design s vlnami, který vyjadřuje vaši touhu komunikovat a být v pohybu stejně jako vlnky na vodní hladině.
Ať už však netbook používáte doma či mimo domov, Aspire One Happy vás zbaví závislosti na kabelech až na osm hodin , a můžete tedy sledovat, co je nového na sociálních sítích, anebo dokončit školní projekt cestou v autobusu, zkontrolovat e-maily či surfovat bez omezení na internetu. Jestliže ho potřebujete na cestách dobít, síťový adaptér Acer MiniGo, který je o 40 % lehčí než předcházející 30W adaptéry, vás zbaví veškerých starostí, protože je vybaven výměnnými vidlicemi pro zapojení do zásuvky různých standardů.

Wi-Fi CERTIFIED™ a Fast Ethernet představují záruku, že budete stále online a zůstanete ve spojení s přáteli a rodinou. Můžete si vybrat, zda se připojíte prostřednictvím bezdrátové nebo pevné sítě. Navíc lze využít volitelné rozhraní Bluetooth® 3.0+HS ke sdílení fotografií a hudby s přáteli v několika sekundách. Pokud chcete hovořit tváří v tvář, oceníte webovou kameru Acer Crystal Eye a software Acer Video Conference Manager, který zlepšuje kvalitu obrazu a umožňuje okamžitě odesílat fotografie nebo dokumenty.

Klávesnice Acer FineTip má větší klávesy, které usnadňují psaní. Široké vícedotykové ukazovací zařízení v barvě víka zajišťuje jednoduché ovládání a je ideální pro přetáčení dokumentů, otáčení obrázků, zvětšování detailů a surfování – a to vše jen pouhým pohybem prstů. Aspire One Happy je prostě ideální k surfování na internetu a sledování multimédií.

Tenký a lehký Aspire One Happy je nenáročný společník. Jakmile ho uložíte do batohu nebo kabelky, sotva si ho už všimnete. A přesto je vybaven výborným 28mm (10.1”) displejem WSVGA s vysokým jasem a poměrem stran 16:9, který je ideální pro chatování na webu, surfování a videostreaming. Displej je podsvícený LED diodami zajišťujícími vyšší výkon a úsporu energie.

Aspire One Happy s vysoce výkonným a neobyčejně úsporným dvoujádrovým procesorem Intel Atom N570 je dodáván až s 1GB systémovou pamětí DDR3 a bohatým výběrem aplikací, které umožňují surfovat na internetu, sdílet fotografie a videa, poslouchat hudbu anebo v případě potřeby vyřešit náročnou školní úlohu – a to všechno najednou. Navíc Intel® Graphics Media Accelerator 3150 ve spojení s procesorem zajišťuje vynikající obraz. Pevný disk s velkou kapacitou až 320 GB a víceformátová čtečka paměťových karet usnadňují ukládání dat a pohodlné sdílení souborů.

Ať už se však nacházíme kdekoli, my všichni musíme přijmout odpovědnost za životní prostředí. Z toho důvodu byl při vývoji Aspire One Happy kladen důraz na udržitelnost. Inteligentní technologie řízení spotřeby ve spojení s ekologickými výrobními postupy umožnily vyvinout univerzální “zelený” počítač. Splnění směrnic RoHS a WEEE dokazuje, že při výrobě je používáno méně nebezpečných látek. Síťový adaptér Acer MiniGo zajistí na jedno nabití dostatek energie na celodenní provoz. Displej podsvícený LED diodami a nízkonapěťový procesor zaručují splnění požadavků Energy Star®.

Technické údaje Aspire One Happy
Operační systém::1 Originální Windows® 7 Home Basic 32bitový (pouze Čína)
Originální Windows® 7 Starter 32bitový (Service Pack1)
Rozměry a hmotnost1 Rozměry
256,5 (š) x 184 (h) x 24 (v) mm (10.17 x 7.28 x 1.01”)
Hmotnost
1,30 kg (2,87 lbs)2 se šestičlánkovou baterií
1,20 kg (2,65 lbs)2 se tříčlánkovou baterií
Volitelné barevné provedení: Banana Cream, Blueberry Shake, Papaya Milk, Strawberry Yogurt
Procesor a čipset:1 Procesor Intel® Atom™ N570 (1MB L2 cache, 1,66 GHz,DDR3 667MHz, 8,5 W)
Procesor Intel® Atom™ N455/N475 (512KB L2 cache, 1.66/1.83 GHz, DDR3 667 MHz 6,5 W)
Čipset Mobile Intel® NM10 Express
Paměť:1, 3 Jeden modul soDIMM s podporou single-channel DDR3 SDRAM
• až 1GB systémová paměť DDR3 (pouze pro Windows® 7 Starter pro malé notebooky)
• až 2GB systémová paměť DDR3 (pro jiné operační systémy)
Displej:1 10.1" displej LCD TFT Acer CineCrystal™ s podsvícením LED diodami, s vysokým jasem (200 nit), s rozlišením SD 1024 x 600 pixelů (WSVGA)
Grafika:1 Intel® Graphics Media Accelerator 3150 (Intel® GMA 3150) s 64MB vyhrazenou systémovou pamětí s podporou Microsoft® DirectX® 9
Podpora dvou displejů
16,7 milionů barev
Externí rozlišení/obnovovací kmitočet:4
• port VGA až 1600 x 900: 60 Hz
Dekódování MPEG-2/DVD
Ukládání dat: Pevný disk
• 250/320 GB nebo větší1, 5
Víceformátová čtečka paměťových karet s podporou:
• Secure Digital™ (SD) Card, MultiMediaCard™ (MMC), Memory Stick™ (MS), Memory Stick PRO™ (MS PRO), xD-Picture Card™ (xD)
• Podpora paměťových karet s adaptérem: miniSD™, microSD™, Memory Stick Duo™, Memory Stick PRO Duo™, Reduced-Size Multimedia Card (RS-MMC)
Zvuk: Podpora zvuku s vysokým rozlišením
Dva zabudované stereofonní reproduktory
Kompatibilní s MS-Sound
Vestavěný digitální mikrofon
Webová kamera: Řešení Acer Video Conference1, které se skládá z následujících součástí:
• Webová kamera Acer Crystal Eye
Bezdrátové a pevné připojení k síti: WLAN:1, 6, 7
• Acer InviLink™ Nplify™ 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™
• Acer InviLink™ 802.11b/g Wi-Fi CERTIFIED™ (dostupný pouze v Rusku, Pakistánu a na Ukrajině)
• podpora bezdrátové technologie Acer SignalUp™
WPAN:1 Bluetooth® 3.0+HS
Lokální síť: Fast Ethernet
Síťový adaptér a baterie:1 Certifikace baterie podle Product Safety Electric Appliance and Materials (PSE)
Síťový adaptér
Dvoupólový 40W síťový adaptér Acer MiniGo:
• 93.2 (š) x 32.2 (h) x 42.5 (v) mm (3.66 x 1.26 x 1.67”)
• 180 g (0,39 lbs.)2 s 250cm kabelem pro připojení k notebooku
Baterie
• Šestičlánková Li-ion baterie 48 W/4400 mAh
Výdrž baterie: 8 hodin8
• Tříčlánková Li-ion baterie 24,4 W/2200 mAh
Výdrž baterie: 4 hodin8
Vstup a ovládání:1 Klávesnice
Klávesnice Acer FineTip standardní velikosti s 84/85//88 klávesami s mezinárodní jazykovou podporou
Ukazovací zařízení
Vícedotykové ukazovací zařízení s podporou přetáčení a otáčení obrazovky či stránky dvěma prsty
Vstupy a výstupy: Víceformátová čtečka paměťových karet
Tři porty USB 2.0
Port pro připojení externího displeje (VGA)
Konektor pro připojení sluchátzek/reproduktoru
Konektor pro připojení mikrofonu
Port Ethernet (RJ-45)
Konektor pro připojení síťového adaptéru.
Ochrana soukromí:1 Ochrana BIOS heslem uživatele, ochrana heslem správce, ochrana pevného disku heslem
Slot pro zámek Kensington
Software:9 Produktivita: Acer ePower Management; Acer eRecovery Management; Adobe® Flash® Player 10.1; Adobe® Reader® 9.1; AUPEO! (pouze USA); Bing™ Bar; eSobi™; předinstalovaný Microsoft® Office 2010 (aktivace vyžaduje zakoupení produktového klíče)10; Microsoft® Office Starter 201011; New York Times Reader (pouze USA); NOOK for PC (pouze USA); Norton™ Online Backup
Bezpečnost: Zkušební McAfee® Internet Security Suite Trial12; MyWinLocker® (s výjimkou Číny, Honkongem)
InstantOn: Android™ InstantOn
Hry: Oberon GameZone1 (s výjimkou USA, Kanady, Číny, Hongkongu, Koreje); WildTangent®1 (pouze USA a Kanada)
Komunikace a ISP: Acer Crystal Eye; Acer Video Conference Manager1; Skype™; Microsoft® Silverlight™; Windows Live™ Essentials1
Webové odkazy a utility: Acer Accessory Store1 (pouze Belgie, Francie, Německo, Itálie, Nizozemí, Španělsko, Švédsko, Velká Británie); Acer Identity Card; registrace Acer; Acer Updater; zkratka eBay® 2009 (pouze Kanada, Francie, Německo, Itálie, Mexiko, Španělsko, Velká Británie, USA); zkratka Netflix1 (pouze USA)
Splnění ekologických předpisů: ENERGY STAR®
WEEE
RoHS
Bez obsahu rtuti
Volby a příslušenství: Balení obsahuje:
• Ochranné pouzdro1
• Šestičlánková baterie Li-ion
Volitelné doplňky:
• Modul soDIMM 1 GB / 2 GB DDR3 1066 MHz
• Šestičlánková baterie Li-ion
• Dvoupólový 40W síťový adaptér Acer MiniGo
• Externí pevný disk s rozhraním USB
• Externí USB optická mechanika
Záruka Jednoletá mezinárodní záruka (ITW)
1. Specifikace závisí na modelu.
2. Hmotnost se může lišit v závislosti na konfiguraci notebooku, dílech namontovaných prodejcem, provedení ve výrobě a zvoleném přídavném vybavení.
3. Sdílená systémová paměť může být přidělena pro podporu grafiky v závislosti na velikosti systémové paměti a dalších faktorech. Skutečná velikost systémové paměti, která je k dispozici operačnímu systému, bude zmenšena o velikost paměti využívanou grafickým řešením a zdroji, které potřebuje operační systém.
4. Rozlišení/obnovovací frekvence závisí na vlastnostech monitoru a nastavení barev/hloubky.
5. 1 GB = 1 miliarda bytů. Skutečná kapacita naformátovaného média je menší a může se lišit v závislosti na předinstalovaném software a operačním systému. Acer eRecovery Management využívá až 10 GB uvedené kapacity pevného disku jako vyhrazený prostor pro zálohování.
6. Skutečná propustnost dat může záviset na stavu sítě a faktorech prostředí, např. na provozu v síti, režii sítě, konstrukci budovy a nastavení přístupového bodu.
7. Acer Nplify™ je bezdrátové řešení s vysokou propustností, které zaručuje vynikající výkon a spolehlivé spojení při používání aplikací pro přenos hlasu, obrazu a dat. Wi-Fi CERTIFIED® podporuje bezdrátovou technologii Acer SignalUp™ a splňuje standardy 802.11b/g/n a 802.11b/g.
8. Uvedená výdrž baterie je založena na testování v produktivním režimu MobileMark 2007® a s aktivovaným bezdrátovým spojením. Více informace o testech MobileMark2007® naleznete na webových stránkách na adrese www.bapco.com. Údaje o výdrži baterie jsou udávány pouze pro srovnání. Skutečná výdrž baterie závisí na modelu, konfiguraci, aplikacích, nastavení řízení spotřeby, provozních podmínkách a používaných funkcích. Maximální kapacita baterie se snižuje v závislosti na času a délce používání.
9. Dodávaný balík software může záviset na konfiguraci hardware, operačním systému a místní dostupnosti.
10. Je třeba zakoupit produktový klíč k Office 2010, aby bylo možné aktivovat jednu z následujících sad Office 2010, které jsou předinstalovány v tomto osobním počítači: Office Home a Student 2010, Office Home a Business 2010, Office Professional 2010.
11. Obsahuje Microsoft® Word a Excel s omezenou funkčností a reklamou, avšak neobsahuje PowerPoint a Outlook. Je třeba zakoupit Office 2010, abyste bylo možno využívat veškeré funkce.
12. Délka zkušební doby závisí na příslušné oblasti a specifikaci. 365denní zkušební doba pro Čínu, Tchaj-wan, Hongkong a Singapúr (v modelech s OS v tradiční a zjednodušené čínštině), 60denní zkušební doba pro ostatní oblasti.

Tiskové zprávy

Diskuse