FV-1 Google TV / Internet BOX

20. 6. 2011 20:31    Rubrika: Tiskové zprávy

FV-1 Google TV / Internet BOX

FV-1 Google TV / Internet BOX

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Chcete surfovat po Internetu a váš jediný počítač v domácnosti je obsazený? Pořiďte si Google TV Box. Jedná se o zařízení, které umožní významným způsobem rozšířit multimediální funkce a možnosti vašeho televizoru. Google TV Box je „černá skříňka“, kterou jednoduše připojíte k HDMI konektoru vašeho televizoru podobně jako set-top box. Na vašem televizoru pak můžete surfovat po Internetu, vyřizovat elektronickou poštu, chatovat přes Skype, ICQ nebo MSN, přistupovat k sociálním sítím (Facebook, Twitter), přehrávat videa na YouTube, sledovat Internetové TV kanály, prohlížet rodinné fotografie, přehrávat vaší oblíbenou hudbu nebo filmy ve Full HD rozlišení.

Google TV Box je vybaven operačním systémem Android 2.2, takže si můžete stahovat z prohlížet PDF dokumenty, editovat soubory world a excel, vytvářet prezentace, sledovat Internetu (Android Market) nejrůznější aplikace pro tento OS, které vám umožní např. aktuální meteorologickou situaci, využívat WiFi analyzér, trénovat ovládání RC modelu letadla, editovat fotografie, použivat jazykové slovníky, zvolit si váš oblíbený webový prohlížeč, hrát nerůznější hry (šachy, strip poker), atd. Výběr Android aplikací je téměř neomezený, přičemž většina z nich je bezplatně k dispozici.

Google TV Box je vybaven vnitřním WiFi modulem pro bezdrátové připojení k LAN/Internetu, případně Ethernet konektorem pro metalické připojení. Zařízení má několik USB konektorů pro připojení externího paměťového media (flash disk, HDD aj.), slot pro paměťovou kartu (SD/TF) a bezdrátové rozhraní Bluetooth pro přenos dat. Google TV Box lze ovládat pomocí IR dálkového ovladače (součástí dodávky) nebo pomocí bezdrátové klávesnice a myši (volitelné příslušenství).

Google TV Box tak učinní z vašeho televizoru skutečné centrum multimediální zábavy a to vše za velmi příznivou cenu.

Tiskové zprávy

Diskuse