Lenovo rozšiřuje svůj tým v ČR

20. 6. 2011 09:13    Rubrika: Tiskové zprávy

Nové tváře v Lenovu

Lenovo rozšiřuje svůj tým v ČR

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Lenovo rozšiřuje od začátku června 2011 svůj tým. Lucie Orlovská nastupuje do oddělení marketingu na pozici Senior Marketing Specialist a Josef Chvála byl jmenován na pozici SMB Sales Representative.

Josef Chvála (37) bude na své pozici zodpovídat za rozvoj prodejních aktivit v prodejním kanálu zaměřeném na SMB obchodní partnery. Před nástupem do společnosti Lenovo působil v projektu Neural Networks, který se orientuje na využití nejmodernějších vědeckých poznatků inspirovaných architekturou lidského mozku v oblasti komunikace. V letech 2000 až 2010 pracoval ve společnosti Acer v České republice, později v Jihoafrické republice, kde se primárně orientoval na produktový management.

Lucie Orlovská (27) bude mít na starosti zajištění marketingových aktivit společnosti, počínaje brand a product marketingem, plánováním a koordinací kampaní a PR až po přípravu a koordinaci promoakcí. Lucie přichází do Lenova ze společnosti JCDecaux Group, kde získala zkušenosti z oblasti marketingu a obchodu.

Lucie Orlovská vystudovala španělskou vysokou školu Escuela Superior de Marketing y Administración a mezi její koníčky patří zejména sport (tenis, snowboard), tanec a cestování.

Tiskové zprávy

Diskuse