Jabra a Logitech se dohodly na distribuční spolupráci

21. 6. 2011 20:32    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnosti Jabra a Logitech se dohodly na distribuční spolupráci s cílem využít příležitostí nabízených dynamicky rostoucím trhem sjednocené komunikace (UC). V rámci této spolupráce bude Logitech nabízet řadu vybraných náhlavních souprav Jabra pod společnou značkou „Logitech powered by Jabra“.

Jabra a Logitech se dohodly na distribuční spolupráci

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Logitech bude od července 2011 nabízet náhlavní soupravy Jabra UC prostřednictvím své partnerské sítě a svým firemním zákazníkům, zvláště pak na trhu v Severní Americe. Koncem roku by pak měly obě společnosti nabízet náhlavní soupravy pod společnou značkou po celém světě. Kombinace široké distribuční sítě a proslulosti značky Logitech s vysokou kvalitou produktů Jabra vytváří významný krok k rozšíření povědomí o značce Jabra ve všech prodejních sítích Severní Ameriky, kde v současné době není v nabídce.

Jabra bude nadále prodávat široké portfolio svých produktů i prostřednictvím současných prodejních kanálů a partnerů, zatímco tým prodejců bude pokračovat v oslovování dalších potenciální klientů na trhu UC.

„Cílem společnosti Jabra je stát se přední společností na trhu UC a dohoda s firmou Logitech je důležitým krokem k jeho dosažení. Jsme velice rádi, že dnes můžeme informovat o spolupráci se společností Logitech a pevně věříme, že v jejím důsledku bude ještě více lidí používat řešení sjednocené komunikace náhlavní soupravy Jabra,“ řekl Mogens Elsberg, CEO společnosti Jabra a doplnil: „Rozšíření možností řešení sjednocené komunikace o hlas je jedním z nejdůležitějších faktorů úspěšného zavedení a používání této technologie, a my jsme přesvědčeni, že spojení kvalitních náhlavních souprav Jabra se značkou Logitech a jejími prodejními kanály zvýší povědomí o sjednocené komunikaci a spojí to nejlepší z obou společností.“
„Spolupráce s GN Netcom umožní Logitechu nabízet v segmentu sjednocené komunikace komplexní řešení,” řekl Gerald P. Quindlen, prezident a výkonný ředitel společnosti Logitech. „Firemní zákazníci nyní budou mít možnost volit firmu s kompletním portfoliem produktů sjednocené komunikace – od koncových zařízení LifeSize pro videokonference v zasedacích místnostech, přes infrastrukturní produkty pro PC, Mac i tablety s web kamerami, až po profesionální náhlavní soupravy a komunikátory.“
Prvními třemi produkty se značkou „Logitech powered by Jabra”, dostupnými v červenci, budou Logitech BSP420 USB Speakerphone (Jabra SPEAK™ 410), Logitech BH970 Wireless DECT Headset (Jabra GO™ 6430) a Logitech BH870 Wireless Bluetooth Headset (Jabra PRO™ 9450).

Chcete-li se dozvědět více informací o nabídce náhlavních souprav Jabra, navštivte stránky Jabra.com.

Tiskové zprávy

Diskuse