O2 a Asus uzavřeli partnerství

21. 6. 2011 20:20    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 a Asus uzavřeli partnerství

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

O2 nabízí slevy na internetové připojení ke všem notebookům Asus
21.6.2011

Telefónica Czech Republic připravila pro zákazníky speciální nabídku, jak si výhodně pořídit připojení k internetu. Každý zákazník, který si v prodejní síti značky Asus zakoupí jakýkoliv notebook, netbook nebo tablet tohoto předního výrobce počítačů, získá voucher na 20% slevu na měsíční paušál tarifů internetového připojení – jak mobilního, tak pevného. Nabídka platí do 31. prosince 2011.

„Rozhodnutí uzavřít dlouhodobé partnerství se společností Asus, jedním z nejvýznamnějších prodejců notebooků, je pro nás logickým krokem. Potenciál počítačů a tabletů je možné plně využít jen s kvalitním a rychlým internetovým připojením. Proto v jednom balíku zákazník dostane kvalitní notebook i voucher na slevu internetového připojení prostřednictvím naší Chytré sítě. Sleva se vztahuje ke všem notebookům, netbookům a tabletům Asus,“ říká Jiří Dvorjančanský, marketingových ředitel společnosti Telefónica Czech Rebublic.

Mobilní internet
Při pořízení jakéhokoliv notebooku Asus a některého z paušálních tarifů mobilního internetu získají zákazníci 20% slevu na dva roky používání paušálního tarifu. Například při pořízení tarifu O2 Mobilní Internet Standard tak ušetří za uvedenou dobu 2 400 Kč. Pokud si sjednají nový závazek na dva roky, dostanou potřebný USB modem za 1 korunu. Standardní cena modemu je 995 Kč.

Ke všem notebookům Asus mohou zákazníci výhodně pořídit také předplacený mobilní internet. Za O2 Mobilní internetu sadu, která obsahuje datovou SIM kartu, modem a pět týdnů surfování zdarma zaplatí pouhých 295 Kč oproti standardní ceně 995 Kč. Pokud má zákazník notebook s vestavěným modemem, stačí si pořídit datovou SIM kartu se třemi měsíci internetu zdarma za 1 korunu.

Internet na doma
Paušální tarify pevného připojení získají zákazníci po dobu jednoho roku také za zvýhodněných podmínek. V případě pořízení rychlého tarifu Internet Active zaplatí zákazník 480 Kč měsíčně, u tarifu Internet Optimal pouze 400 Kč měsíčně. Podmínkou je nové sjednání závazku na jeden rok. Voucher nelze uplatnit v kombinaci s akční nabídkou tarifu Internet Optimal za 400 kč měsíčně. Potřebný modem vyjde zákazníka při objednání v O2 e-shopu do 30.6.2011 na 1 korunu.

Slevový voucher
Sleva je uplatňována prostřednictvím voucheru s unikátním kódem, přiloženého k nakoupenému notebooku, netbooku nebo tabletu. Platnost voucheru je do 31. ledna 2012. Sleva může být využita pouze jednou, a to ve všech O2 prodejnách, na www.o2.cz/asus nebo na zákaznické lince 800 02 02 02.

Tiskové zprávy

Diskuse