EA FIFA 12 - PC verze srovnatelná s konzolovou

22. 6. 2011 17:26    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Electronic Arts dnes oznámila, že divize EA SPORTS™ zařadí nově představenou funkci Player Impact Engine i do verze FIFA 12 pro PC. Hráči na této platformě se tak dočkají špičkového fyzikálního enginu a oceňovaného* herního systému. FIFA 12 vyjde v Česku a na Slovensku 30. září 2011.

EA FIFA 12 - PC verze srovnatelná s konzolovou

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Každá interakce ve FIFA 12 pro PC se mění v realistický zážitek díky technologii Player Impact Engine. Fanoušci na vlastní kůži zažijí pocity skutečných hráčů v soubojích o míč, včetně účinků vzájemného fyzického kontaktu. Impact Engine neustále zpracovává a vyhodnocuje každý kontakt hráčova těla. Fotbalisté působí na hřišti dynamičtějším dojmem, při každém osobním souboji se snaží soupeře odstrčit a rychleji se vzpamatovávají z lehčích střetů.

„Toto je chvíle, na kterou hráči na PC tolik čekali. Konečně si budou moci naplno vychutnat všechny nejnovější prvky série FIFA na své oblíbené platformě,“ uvedl Kaz Makita, výkonný producent FIFA 12. „Počítačoví hráči se mohou těšit na nejvyšší hratelnost, propracované herní režimy a špičkovou grafiku. Chybět samozřejmě nebude ani naše nová služba* EA SPORTS Football Club.“

Zcela nová funkce Precision Dribbling (Precizní driblink) umožňuje útočícím hráčům mimořádně jemnou kontrolu míče, zatímco Tactical Defending (Taktická obrana) představuje defenzivní pojetí hry, které vyžaduje stejnou úroveň koncentrace a dovedností jako v reálu. Chování hrou řízených fotbalistů bylo dále vylepšeno funkcí Pro Player Intelligence (Inteligence profesionálních hráčů), což je nová technologie řízení umělé inteligence a výkonů fotbalistů ovládaných hrou. Změn se dočkal i oblíbený mód kariéry, a to v podobě hratelných epizod ze světa skutečného fotbalu.

EA SPORTS Football Club je bezplatná služba, jež propojuje hráče s reálným fotbalovým světem, neustále je zásobuje novým čerstvým obsahem, umožňuje lidem podporovat jejich oblíbené kluby během skutečných akcí, kontaktovat přátele a soutěžit s milióny hráčů kdekoli na světě.

FIFA 12 rovněž přináší novou verzi kariérového módu se skutečnými příběhy fotbalových dějin. K vyšší kvalitě hry přispívá i jednodušší navigace v přepracovaném navigačním systému a více než 500 oficiálně licencovaných klubů. FIFA 12 si již nyní můžete předobjednat na http://www.ea.com/cz/1/objednat-fifa-12.
Aktuální dění okolo FIFA 12 sleduje česko-slovenská komunitní facebooková stránka EA SPORTS na http://www.facebook.com/easports.czsk. Více informací o hře a jejích specifických prvcích a vlastnostech pro jednotlivé platformy naleznete na produktové stránce http://www.ea.com/cz/games/fifa-12 nebo specializovaném portálu pro tituly EA SPORTS www.easports.cz.
FIFA 12 vyjde v Česku a na Slovensku 30. září 2011 ve verzích pro PlayStation®3, Xbox 360®, Wii™, PC, PlayStation®2, Nintendo 3DS™, systém PSP® (PlayStation®Portable), iPhone®, iPad™ a iPod® touch. Verze FIFA 12 pro Xbox 360®, PlayStation®3 a PC budou vůbec poprvé v historii celé série obsahovat naprosto identický herní engine a funkce. Další podrobnosti o funkcích a vlastnostech hry budou zveřejněny v následujících měsících. Hře dosud nebylo uděleno věkové hodnocení.
EA SPORTS™ je přední značkou v oblasti interaktivního sportovního softwaru na světě. Vycházejí pod ní komerčně nejúspěšnější videoherní série, v nichž nechybí přední interaktivní technologie, globální videoherní soutěže a nejmodernější digitální herní prvky. Značka EA SPORTS je branou k úžasným sportovním emocím v řadě špičkových simulací, jako jsou Madden NFL Football, fotbalová FIFA, hokejová NHL®, basketbalová NBA JAM, NCAA® Football, golfová Tiger Woods PGA TOUR®, boxerská Fight Night či fitnessová série EA SPORTS Active™.
* 136 videoherních ocenění od roku 2008
** Vyžadována hra FIFA 12, připojení k internetu a vlastnictví účtu EA.

Tiskové zprávy

Diskuse