Notebook Sony VAIO S

22. 6. 2011 20:31    Rubrika: Tiskové zprávy

Výkon v pohybu: zvyšte svou produktivitu s novým modelem řady VAIO S pro běžné uživatele

Notebook Sony VAIO S

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Štíhlý a stylový 13” notebook od Sony nabízí větší výdrž při nižší hmotnosti

• Tenký a lehký notebook s elegantní konstrukcí „full flat“ pro lepší mobilitu a výjimečnou odolnost
• Pracujte i bavte se déle díky nové inteligentní baterii
• Displej VAIO o úhlopříčce 13.3” (33,7 cm)
• Dynamický hybridní grafický systém pro vyváženou kombinaci výdrže baterie a výkonu
• Rychlý přístup na web pro zvýšenou produktivitu
• Podsvícená klávesnice a senzor okolního osvětlení

Nový štíhlý notebook VAIO VPCSB2L 13.3” (33,7 cm) od Sony je dokonalým spojením stylu, designu a mobility.

Štíhlá a lehká řada VAIO S nabízí novou konstrukci „full flat“, tělo z hořčíku, širokou opěrku z hliníku pro ruce, pevnost, lehkost a atraktivní vzhled. Chytře ukrytý mechanismus pantu neodvádí pozornost od toho, co je zobrazeno
na displeji. Celková tloušťka je menší než 24 mm a hmotnost je pro cestování příznivých 1.75 kg.

Nový model VAIO VPCSB2L je vybaven novým typem inteligentní baterie, s nímž budete moci pracovat déle a bez přerušení. Interní lithium-polymerová baterie nabízí v režimu Stamina energii až pro 7 hodin provozu. K tomu je možné dokoupit druhou, rozšiřující lithium-polymerovou baterii (VGP-BPSC24), kterou lze nabíjet jak připojenou k notebooku, tak odděleně od notebooku pomocí přiloženého speciálního rozhraní. Externí baterii lze připojit k notebooku kdykoli bez odpojování interní baterie nebo vypínání přístroje. Druhá baterie prodlužuje výdrž až na 14 hodin, což je ideální pokud se nacházíte daleko od zdroje elektrického napětí.

Dynamický systém hybridních grafických karet přepíná mezi integrovanou grafickou kartou Intel a výkonnou grafickou kartou AMD Radeon™ HD 6470M podle toho, na čem právě pracujete. Díky tomu můžete vždycky počítat s optimálním poměrem mezi výkonem a výdrží baterie, ať sledujete HD video náročné na výkon procesoru, nebo si jenom zapisujete poznámky.

Na 13,3” (33,7 cm) VAIO Display Plus s LED podsvícením a ideálním jasem, barevným kontrastem, ostrostí a detailním obrazem, budou všechny vaše dokumenty vypadat skvěle. Pokročilá antireflexní povrchová úprava LCD displeje umožňuje pohodlné sledování za každých světelných podmínek a nabízí optimální rovnováhu mezi potlačením odlesků a zachováním jasného obrazu. Displej se díky rozlišení 1366x768 a přirozeně širokoúhlému poměru stran ideálně hodí pro otevření dvou internetových stránek vedle sebe.

Model VPCSB2L je výrazně orientován na každodenní produktivitu, kterou oceníte při vedení vlastní firmy, stejně jako při studiu na univerzitě.

Jedním stisknutím příhodně umístěného tlačítka WEB počítač nastartuje a umožní vám přístup na internet během několika málo sekund, což je ideální, když potřebujete na poslední chvíli zkontrolovat emaily v kavárně nebo v letištní hale.

S novým notebookem VAIO VPCSB2L se jednoduše pracuje, ať je den nebo noc. Podsvícení na dotek velice příjemné klávesnice, které se zapíná automaticky, pomáhá v přesném psaní, když se setmí. K dispozici je dále touchpad podporující gesta více prsty („multi-touch“) a senzor okolního osvětlení, který optimalizuje jas displeje a stará se o jasný obraz v denním světle, stejně jako za soumraku.

Nový ultramobilní, štíhlý notebook VAIO VPCSB2L bude k dostání od června 2011.

Model: VAIO VPCSB2L1E
Procesor: Intel® Core™ i3-2310M
Operační systém: Genuine Windows® 7 Home Premium (64bit)
Paměť: 4 GB, DDR3 1333Mhz SDRAM
Pevný disk: 500 GB, Serial ATA 5400rpm
Displej: VAIO Plus: 33,7 cm (13.3”), 1366x768, širokoúhlý poměr stran (16:9)
Hybridní grafika: AMD Radeon™ HD 6470M + Intel® HD
Optická mechanika: DVD±RW/±R DL/RAM
Ostatní: WLAN 802.11b/g/n; Bluetooth® 2.1; Hi-Speed USB 2.0 (x2), SuperSpeed USB 3.0 (x1); tlačítka VAIO Assist a přepínač Performance
Rozměry (HxVxŠ): 224,5 x 23,9 x 331 mm (přibližně)
Hmotnost: Cca 1,75 kg (se standardní interní baterií)

Parametry a funkce se mohou u jednotlivých modelů lišit. Více informací získáte na stránce VAIO laptops.

Tiskové zprávy

Diskuse