EA - Crysis 2 Ultra Upgrade přidává podporu DirectX 11

27. 6. 2011 21:05    Rubrika: Tiskové zprávy

CRYSIS 2 ULTRA UPGRADE PŘIDÁVÁ PODPORU DIRECTX®11

EA - Crysis 2 Ultra Upgrade přidává podporu DirectX 11

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Hráči na PC si navíc již od středy budou moci tvořit vlastní mapy v editoru
Jedna z nejlépe hodnocených stříleček tohoto roku se dočkala faceliftu. Společnosti EA a Crytek oznámily vydání balíčku Crysis 2 Ultra Upgrade, který do hry zavádí přímou podporu technologie DirectX®11. Balíček Crysis 2 Ultra Upgrade vylepšuje herní systém a zvedá kvalitu grafiky s prvky jako teselace, vylepšené vykreslování efektů vody nebo HDR motion blur, a dalšími speciálními efekty i vysoce kvalitními formáty textur s volitelnou sadou textur ve vysokém rozlišení. Crysis 2 Ultra Upgrade je k dispozici formou automatické instalace v Crysis 2 na PC po přihlášení online*.

Kromě toho si hráči na PC budou moci začít navrhovat vlastní mapy a tvořit rozlehlá bojiště pomocí editoru, který bude k dispozici ke stažení od středy* na http://mycrysis.com.

Crysis 2 přenese hráče do úžasné repliky New York City v roce 2023 v podání vývojářů ze studia Crytek. Město je na pokraji zkázy pod náporem strašlivých mimozemšťanů a zachránit ho mohou pouze hráči vybavení vysoce výkonnou bojovou kombinézou Nanosuit 2. Díky ní získají nadliskou rychlost, sílu a neviditelnost. Akční pecka Crysis 2 získala více než 25 ocenění kritiků z celého světa a přes 50 recenzí s hodnocením 90 a více.

Další informace o Crysis 2 a podrobnosti o balíčku Crysis 2 Ultra Upgrade naleznete na oficiální stránce http://crysis.ea.com. Dění okolo hry můžete sledovat i na stránkách sociálních sítí pro české a slovenské příznivce titulů EA, konkrétně na Twitteru www.twitter.com/eaczech a Facebooku www.facebook.com/crysis.czsk.

*Platí podmínky a omezení. Více informací na mycrysis.com.

Tiskové zprávy

Diskuse