Sony Vaio F22 - oficiální notebook 46. ročníku MFFKV

27. 6. 2011 20:56    Rubrika: Tiskové zprávy

VAIO F22 - Žijte svůj HD svět kdykoli a kdekoli!

Sony Vaio  F22 - oficiální notebook 46. ročníku MFFKV

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Notebook 46. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary

Sony VAIO představuje oficiální notebook 46. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary! Modelová řada F22 přináší výkonné notebooky pro filmové a hudební nadšence, fotoeditory či vášnivé sportovní hráče. To pod taktovkou procesorů 2. generace Intel ® Core ™ i7 , 16,4 "Full HD obrazovky a Blu-ray mechaniky ideální právě pro náročné aplikace jako jsou foto a video editace.

Užívejte si filmy a hry s S-Force Front Surround 3D a Dolby Home Theater®, ukojte svoji hráčskou vášeň s grafikou NVIDIA® podporující DX11. Zrychlete a sdílejte svá data bleskurychle s USB 3.0 a Bluetooth 3.0. Vyzkoušejte neodolatelný 3D svět díky 3D HDMI výstupu a suftujte na internetu během chvilky pomocí tlačítka WEB. S integrovanou HD kamerou s Exmor čipem chatujte s přáteli a rodinou pohodlně i při zhoršených světelných podmínkách.

Výkonný notebook modelové řady F22 je ideálním společníkem pro zábavu všeho druhu, kterou si můžete užít s 16,4" (41,6 cm) Full HD obrazovkou. Ta přináší vysoce barevnou a realistickou reprodukci živých barev v rozlišení až 1920 x 1080. Antireflexní technologie snižuje odlesky, u některých modelů také naleznete 100% barevný gamut pro precizní editaci fotografií. Oba modely
v nabídce modelové řady F22 jsou vybaveny Blu-ray Disc ™ mechanikou
a umožňují přehrávání filmů ve vysoké kvalitě a vytváření a úpravu vlastního HD Blu-ray obsahu.

Více informací k produktu naleznete na www.sony.cz

Tiskové zprávy

Diskuse