Costa Coffee s WiFi připojením od ZyXELu

28. 6. 2011 13:32    Rubrika: Tiskové zprávy

Populární kavárny Costa Coffee s kvalitním WiFi připojením od ZyXELu

Costa Coffee s WiFi připojením od ZyXELu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Costa Coffee je mezinárodní řetězec kaváren v italském stylu, který se na českém trhu objevil na konci roku 2008. Svou kvalitní kávou a zákaznickým servisem si kavárny získaly oblibu a prestiž po celém světě. Nyní se české pobočky Costa Coffee rozhodly pro zlepšení svých služeb a zákazníkům poskytují nepřetržité WiFi připojení díky moderním technologiím společnosti ZyXEL.

Kavárny Costa Coffee nabízí svým zákazníkům široký výběr lahodné kávy spolu s nekonvenčním prostředím pro práci i zábavu. Pobočky Costa Coffee se nachází v několika velkých městech, a to v Praze (nákupní centrum Palladium, OC Flóra či Národní třída), v Pardubicích, v Liberci a také v Teplicích. I vzhledem ke stálé konkurenci se kavárny Costa Coffee rozhodly poskytovat svým návštěvníkům širší nabídku služeb. Momentálně si mohou zákazníci kaváren vychutnat nejen kvalitní kávu a občerstvení, ale využít bezdrátové online připojení na internet.

Technologické aplikace v jednotlivých pobočkách jsou postavené na HotSpot bráně G-4100 z portfolia společnosti ZyXEL, která svým uživatelům nabízí bezpečné WiFi pokrytí celého prostoru kaváren a především velmi jednoduchou obsluhu – celý HotSpot se ze strany obsluhy (barman, číšník) obsluhuje jednoduchým stiskem příslušného tlačítka. Partnerem projektu je společnost HQS Praha, která zajistila bezproblémovou implementaci produktů bez zásahu do běžného provozu jednotlivých kaváren.

Tiskové zprávy

Diskuse