T-Mobile - polovina populace pokryta

29. 6. 2011 19:56    Rubrika: Tiskové zprávy

Červnové 3G skóre: polovina populace pokryta

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

- 26 nových měst, 63 menších obcí
- Zákazníci mohou internet na týden zdarma vyzkoušet

Ani v červnu T-Mobile nezahálel a intenzivně pracoval na zpřístupnění rychlého internetu dalším obyvatelům – za vše hovoří čísla: 26 nových měst; 63 menších obcí; 50,33 % populace. Všechny vysílače postavené operátorem T-Mobile mají vylepšenou technologii HSPA+, za pomoci vhodných koncových zařízení jsou tedy schopny přinést uživatelům nejrychlejší datové přenosy v Česku.

Mezi největší města, kde se obyvatelé mohou od června těšit na nejrychlejší datové připojení, patří například Litoměřice, Havlíčkův Brod, Vyškov, Benešov, Český Krumlov nebo třeba Ústí nad Orlicí.

Další vysílače přibyly také v rámci spolupráce na rozšíření 3G sítě se společností Telefónica Czech Republic. Do skupiny sdílených měst se tak nově zařadilo Velké Meziříčí, Pacov, Týnec nad Sázavou
a Kamenice nad Lipou.

Nově se zákazníci mohou dotázat, kdy bude 3G v místě jejich bydliště prostřednictvím sociálních sítí, konkrétně facebooku, na http://www.facebook.com/TmobileCz.

Zákazníci stále mohou sílu pokrytí a rychlost přenosu zdarma vyzkoušet. Operátor nabízí zapůjčení datové SIM karty s balíčkem Internet na cesty včetně USB modemu Huawei E 1823, který podporuje technologii HSPA+ na 7 dní oproti vratné záloze ve výši 2 000 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse