EA SPORTS FIFA Manager 12 vyvíjen s fanoušky

30. 6. 2011 20:09    Rubrika: Tiskové zprávy

EA SPORTS FIFA MANAGER 12 VYVÍJEN VE SPOLUPRÁCI S FANOUŠKY

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nejautentičtější fotbalový manažer vzniká ve spolupráci s hráči a dočká se více jak 700 vylepšení

Společnost Electronic Arts dnes oznámila, že pod značkou EA SPORTS vyvíjí fotbalový manažer EA SPORTS™ FIFA Manager 12 ve spolupráci s fanoušky z celého světa. Jeho již 11. edice bude obsahovat herní prvky inspirované a vyžádané členy hráčské komunity, doplněné o více než 700 vylepšení napříč všemi funkcemi a herními režimy. FIFA Manager 12 vyjde na PC letos na podzim.
V rámci onlinové iniciativy „Your Feature!“ se tisíce příznivců zapojily do procesu tvorby hry a osobně tak ovlivnily její letošní podobu. Dostaly příležitost navrhovat nové vlastnosti, funkce a prvky, o jejichž důležitosti a pořadí pak rozhodovalo hlasování fanoušků. Mezi prvky vytvořené komunitou patří „Speeches Before The Match“ (Rozhovory před zápasy), „European Cup Final Match“ (Finálový zápas Evropského poháru), „Open Trials for New Players“ (Otevřené testy pro nové hráče), nový tutoriál „Manager Challenges“ (Trenérské výzvy) a prodloužení přestupového období o 24 hodin.

„Bylo velmi zajímavé probírat se množstvím návrhů od fanoušků,“ uvedl Gerald K\xF6hler, šéfdesignér FIFA Manager 12. „Jejich vášeň pro hru na nás udělala velký dojem, stejně jako kvalita nápadů. Spolupráce s komunitou nám pomohla provést více než 700 vylepšení, díky nimž bude letošní edice tím nejautentičtějším fotbalovým manažerem, jaký jsme kdy vytvořili.“

FIFA Manager 12 se dočkal vylepšení prakticky ve všech oblastech. Zásadní rozšíření a doplnění obsahuje 3D mód, modely financí a přestupů či kalendář. Změny v 3D módu zaručují mnohem realističtější zážitek ze hry, obsahují novou logiku a umělou inteligenci hráčů; lépe vypadají i možnosti nastavení taktiky, střídání hráčů či počínání trenérů soupeře. Nové intuitivní uživatelské rozhraní umožňuje získat relevantní informace k aktuálnímu dění v zápasu v horizontu sekund a vydávat přesné taktické pokyny.

Mnohem autentičtější je nyní i prvek financí ve hře. Příjmy klubu ovlivňují úspěchy i neúspěchy na hřišti a jsou odstupňovány podle ekonomické síly sponzora na dresu. V oblasti přestupů mohou hráči nasazovat fotbalisty v testovacích trénincích i přípravných zápasech. Mohou si také zadat detailní rozbory mužstva a snadněji tak nalézt jeho slabiny. Kalendář nyní obsahuje řadu nových možností jako charitativní galavečery nebo přímé dotazy na uskutečnění přátelských utkání. Kromě toho lze opět na denní bázi plánovat a organizovat tréninky.

FIFA Manager 12 rovněž obsahuje celou řadu vylepšení onlinových režimů, přičemž všechny prémiové funkce z loňské edice jsou nyní přístupné úplně každému. Vylepšení se konkrétně týkají dokonalejšího editoru avatara, možnosti tvorby fantasy lig a pestré škály nových statistik.
FIFA Manager 12 vyvíjí pod značkou EA SPORTS studio Bright Future se sídlem v Kolíně nad Rýnem. Hra vyjde letos na podzim na PC. Další informace o EA SPORTS FIFA MANAGER 12 naleznete na webu http://www.fifa-manager.com/fifa-manager/fifa-manager-12/information.html.

EA SPORTS™ je přední značkou v oblasti interaktivního sportovního softwaru na světě. Vycházejí pod ní komerčně nejúspěšnější videoherní série, v nichž nechybí přední interaktivní technologie, globální videoherní soutěže a nejmodernější digitální herní prvky. Značka EA SPORTS otevírá bezprostřední přístup ke sportovním emocím v řadě špičkových simulací, jako jsou Madden NFL Football, fotbalová FIFA, hokejová NHL®, basketbalová NBA LIVE, NCAA® Football, golfová Tiger Woods PGA TOUR®.

Tiskové zprávy

Diskuse