Logitech Wireless Keyboard K360 - pro notebooky

30. 6. 2011 20:48    Rubrika: Tiskové zprávy

Logitech oznamuje kompaktní bezdrátovou klávesnici

Logitech Wireless Keyboard K360 - pro notebooky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Logitech Wireless Keyboard K360 nabízí prostorově úsporný design, osvědčené rozložení kláves a tříletou životnost baterie

Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes představila pohodlnou kompaktní klávesnici, která vám umožní vychutnat si větší komfort s vaším notebookem nebo netbookem díky rozložení kláves, na které jste zvyklí. Klávesnice Logitech Wireless Keyboard K360 byla navržena tak, aby ušetřila místo, a tak je o 20 procent menší než standardní klávesnice. „Společnost Logitech chápe, že klávesnice představují určité omezení dnešních laptopů a netbooků, a proto náš nejnovější model umožňuje uživatelům trochu roztáhnout své prsty a užívat si pohodlí známého rozložení kláves - bez toho, že by obětovali kompaktnost a snadnost použití," řekl Thibauld Nolf, evropský produktový manažer pro klávesnice a komba ve společnosti Logitech. „Logitech Wireless Keyboard K360 nabízí snadné nastavení a životnost baterie trvající roky, navíc má klávesy pro internet a média, abyste mohli snadno ovládat svou zábavu jediným dotykem."

Klávesnice Logitech Wireless Keyboard K360 vám zajistí prakticky bezstarostný provoz, protože má (v závislosti na použití) životnost baterie až tři roky a nastavení typu plug-and-play, s nímž se připojíte za pouhých několik sekund. Pokročilá technologie 2,4 GHz bezdrátového připojení od Logitechu vám přináší stejnou spolehlivost, jaké má kabelové připojení, přitom ovšem bezdrátové pohodlí a volnost.

Kromě toho má miniaturní přijímač Logitech Unifying tak malé rozměry, že může zůstat trvale ve vašem notebooku a není nutné jej odpojovat, když jste na cestách. Můžete také snadno přidat další kompatibilní myš, klávesnici nebo doplňkovou číselnou klávesnici, aniž byste se museli starat o další USB přijímače.

Cena a dostupnost
Klávesnice Logitech Wireless Keyboard K360 by měla být dostupná v Evropě od konce června za doporučenou maloobchodní cenu 749 Kč. Chcete-li se o modelu Logitech Wireless Keyboard K360 dozvědět více, navštivte prosím www.logitech.com.

Tiskové zprávy

Diskuse