Produkty ZyXEL v distribuci AT Computers a.s.

30. 6. 2011 20:26    Rubrika: Tiskové zprávy

Produkty společnosti ZyXEL v distribuci AT Computers, a.s.

Produkty ZyXEL v distribuci AT Computers a.s.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost ZyXEL, světový výrobce síťových zařízení a přední distributor AT Computers, a.s. spolu uzavřeli kontrakt. S platností od 1.července 2011 se společnost AT Computers stává autorizovaným distributorem kompletního produktového portfolia společnosti ZyXEL.

Přední výrobce aktivních síťových technologií pro malé a střední firmy (SB/ SMB) i domácnosti, společnost ZyXEL Communications Czech s.r.o., bude od 1. července 2011 obchodovat na českém a slovenském trhu s novým IT distributorem. Společnost AT Computers, a.s. je přední distribuční společností nabízející ICT zařízení, spotřební elektroniku a výrobky mobilních technologií.

“Zyxel je lídrem trhu nejen v segmentu IP Security, a logicky vyplňuje mezeru v naší dosavadní produktové nabídce. AT Computers se tak nyní stává kompletním distributorem v oboru SOHO/SMB networking řešení.” komentuje distribuční kontrakt Martin Harazím, Head Of Purchasing AT Computers.

Smlouva ZyXELu se společností AT Computers pokrývá také vedle prodeje výrobků kompletní spektrum služeb včetně certifikačních školení, předprodejní, marketingové, technické a servisní podpory, kterou zajišťuje lokální zastoupení společnosti ZyXEL v ČR. „Pozice i popularita AT Computers v Čechách a na Slovensku je neoddiskutovatelná a pro ZyXEL je garancí kvalitních služeb pro naše resellery – tedy zejména dostupnosti produktů a flexibilní logistiky. Nemohu ani opomenout nadstandardní komunikaci v podobě školení, workshopů a roadshow, které jsou pro ZyXEL klíčové vzhledem k příležitostem osobního setkání s našimi společnými zákazníky“ dodává Martin Bratičák, Indirect Sales Chanel Manager ZyXEL.

Tiskové zprávy

Diskuse