Vědecká kalkulačka Canon F-715SG s emulátorem

5. 7. 2011 20:18    Rubrika: Tiskové zprávy

Canon představuje F-718SGA, emulátor kalkulačky, a vědeckou kalkulačku F-715SG

Vědecká kalkulačka Canon F-715SG s emulátorem

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Canon představila emulátor F-718SGA, první software Canon, který přináší možnosti populárních vědeckých kalkulaček Canon na obrazovky počítačů. Emulátor F-718SGA je vhodný pro výuku na školách a pomáhá učitelům především při výuce matematiky. Kombinuje pokročilé funkce s jednoduchým a intuitivním rozhraním. Canon také představil nejnovější multifunkční vědeckou kalkulačku F-715SG. Při výrobě Canon využil recyklovaný materiál, což ocení všichni, které zajímá ochrana životního prostředí, a přitom nechtějí dělat kompromisy ve výkonu či stylu.

Emulátor F-718SGA umožňuje učitelům přehledně zobrazit výpočty celé třídě nebo posluchárně. Zároveň je možné průběžně snímat jednotlivé mezifáze výpočtů, což je ideální hlavně pro ukázku, jak postupovat u konkrétního výpočtu.

Pro rozsáhlejší výpočty lze použít funkci zvětšení displeje, která usnadňuje zobrazení a vysvětlování delších matematických rovnic. Emulátor F-718SGA je navržen tak, aby byla zcela flexibilní. Lze spouštět přímo z CD, takže ho uživatelé mohou používat bez instalace jednoduše na kterémkoliv počítači v učebně.

Canon F-715SG - vzhled a funkce
Nová vědecká kalkulačka F-715SG je elegantní, tenká a lehká, ideální pro studenty, kteří potřebují pracovat se složitými rovnicemi. K dispozici jsou tři barevná provedení, a to bílá / modrá, bílá / purpurová a černá. Studenti si tak mohou vybrat model, který vyhovuje jejich vkusu a osobnosti. F-715SG má velký LCD displej, na kterém lze zobrazit ve dvou řádcích i delší výpočty. Model je vybaven 250 funkcemi, včetně možnosti uložit a vyvolat až 17 různých číselných údajů.

F-715SG je vyroben s maximálním ohledem na životní prostředí. Stejně jako u ostatních modelů Canon, i u F-715SG jsou použity recyklované materiály. Vnější kryt u všech modelů a spodní část a kryt baterie u vybraných modelů jsou vyrobené z recyklovaných materiálu z jiných produktů Canon. F-715SG obsahuje solární panel a vyměnitelnou baterii, takže kalkulačka je vždy připravena k práci. Indikátor slabé baterie navíc upozorní na případný nedostatek energie.

Emulátor F-718SGA - systémové požadavky:
Operační systém: Windows® 2000 / Windows® XP / Windows® Vista® / Windows® 7 nebo novější
Rozlišení: 1024x768 nebo vyšší, barvy 24 bit nebo vyšší
CD-ROM mechanika
CPU: 1GHz nebo více
RAM: 512MB nebo více

Tiskové zprávy

Diskuse