Midis výhradním zástupcem CA Technologies

5. 7. 2011 20:11    Rubrika: Tiskové zprávy

CA Technologies a Midis Group rozšířily spolupráci o Turecko a země střední a východní Evropy

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Dohoda sleduje rozšíření obchodu v Turecku, Polsku, České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Estonsku, Lotyšsku a Litvě

CA Technologies a Midis Group, dnes oznámily, že počínaje 1. červencem 2011 bude Midis výhradním zástupcem CA Technologies v Turecku, Polsku, České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Estonsku, Lotyšsku a Litvě.

Dnešní oznámení navazuje na dohodu mezi CA Technologies a Midis z dubna 2010, podle které se Midis stal zástupcem CA Technologies ve Spojených arabských emirátech, Saudské Arábii, Ománu, Jemenu, Quataru, Jordánsku, Libanonu, Kuvajtu, Pákistánu, Palestině, Egyptu, Maroku, Alžírsku, Tunisku a Bahrajnu.

"Tento inovativní obchodní projekt vytváří pro CA Technologies fantastickou příležitost přinést do regionu více produktů a řešení,” říká David Bradley, viceprezident sekce Global Channel Sales, CA Technologies. "Ve střední a východní Evropě a v Turecku vidíme veliký potenciál pro uplatnění software pro IT management a jeho propojení, tak aby přinášelo benefity jak stávajícím zákazníkům a partnerům, tak aby se otevíraly i nové možnosti.”

Zákazníci i partneři v regionu budou i nadále mít přístup ke globálním zdrojům sítě CA Technologies a nejnovějším a nejkvalitnějším technologiím, přičemž současně získají lokalizované informace, znalosti, expertízu a zdroje vyvinuté bezprostředně s ohledem na místní trh firmou Midis Group. Midis Group má víc než 2500 zaměstnanců ve třech hlavních regionech, kde podniká: Střední východ, Afrika a východní Evropa. To umocňuje potenciál CA Technologies pro pronikání na tyto trhy. Jedním z hlavních cílů obchodního projektu je využít silného růstu a investovat do podpůrných kapacit a CA řešení v regionu, tak aby bylo maximálně dosaženo spokojenosti zákazníků a partnerů a byla posílena jejich loajalita.

"Jsem přesvědčen, že těsná spolupráce mezi Midis Group a CA Technologies přinese výsledky jak v růstu tržního podílu, tak i ve vyšší spokojenosti zákazníků,” řekl George Khouri, ředitel Midis Group. "Už jsme zažili podobný úspěch v minulosti, když jsme provozovali projekt CA Middle East and Northern Africa. Tento projekt je přesvědčivým příkladem, čeho lze společným postupem dosáhnout. Očekáváme, že jím oslovíme více zákazníků a že náš obchod podstatně vzroste.”

Tiskové zprávy

Diskuse