Ultimate Team zdarma v prémiové edici EA SPORTS FIFA 12

5. 7. 2011 20:06    Rubrika: Tiskové zprávy

FOTBALOVÁ ELITA ZDARMA V PŘEDOBJEDNÁVCE FIFA 12

Ultimate Team zdarma v prémiové edici EA SPORTS FIFA 12

Přední světoví fotbalisté ze "zlatých balíčků" pro FIFA 12 Ultimate Team zdarma v prémiové edici EA SPORTS FIFA 12

Společnost Electronic Arts dnes odhalila skvělý bonus pro všechny hráče, kteří si včas předobjednají* očekávanou fotbalovou hru EA SPORTS FIFA 12. Fanoušci s předobjednávkou FIFA 12 uskutečněnou do 1. října 2011 získají prémiovou edici s dodávkou tří „zlatých balíčků“ pro FIFA 12 Ultimate Team měsíčně zcela zdarma po dobu celého půlroku. Akce platí pro platformy PlayStation 3®, Xbox 360® i PC a je limitovaná omezeným počtem kusů prémiové edice FIFA 12.

FIFA 12 Ultimate Team (FUT) je nová verze oblíbeného herního módu, který se v případě FIFA 12 nachází přímo na herním disku a není jej tedy již nutné dodatečně stahovat. Principem FUT je vedení vlastního či více týmů a měření sil v soutežích pro jednoho hráče nebo online turnajích s ostatními manažery. Základem úspěchu ve FIFA 12 Ultimate Team je vlastnictví nejlepších světových fotbalistů, které lze získat pouze ze „zlatých balíčků“. Ty je možné obdržet usilovným hraním, zakoupit skrze FUT, respektive webovou aplikaci, nebo v případě předobjednávky získat zdarma 18 balíčků a ušetřit tak 18 USD (přibližná cena). FIFA 12 si již nyní můžete předobjednat na http://www.ea.com/cz/1/objednat-fifa-12.

Nejnovější přírůstek do oblíbené fotbalové série od EA SPORTS přináší revoluční změny v čele s novou technologií Player Impact Engine, díky níž je zážitek ze hry mnohem realističtější než doposud. Fanoušci na vlastní kůži zažijí pocity skutečných hráčů v soubojích o míč, včetně účinků vzájemného fyzického kontaktu. Fotbalisté působí na hřišti dynamičtějším dojmem, při každém osobním souboji se snaží soupeře odstrčit a rychleji se vzpamatovávají z lehčích střetů. Verze FIFA 12 pro Xbox 360, PlayStation3 a PC budou navíc vůbec poprvé v historii celé série obsahovat naprosto identický herní engine a funkce.

Aktuální dění okolo FIFA 12 sleduje česko-slovenská komunitní facebooková stránka EA SPORTS na http://www.facebook.com/easports.czsk. Více informací o hře naleznete na produktové stránce http://www.ea.com/cz/games/fifa-12 nebo specializovaném portálu pro tituly EA SPORTS www.easports.cz.

FIFA 12 vyjde v Česku a na Slovensku 30. září 2011 ve verzích pro PlayStation®3, Xbox 360®, Wii™, PC, PlayStation®2, Nintendo 3DS™, systém PSP® (PlayStation®Portable), iPhone®, iPad™ a iPod® touch. Další podrobnosti o funkcích a vlastnostech hry budou zveřejněny v následujících měsících. Hře dosud nebylo uděleno věkové hodnocení.

EA SPORTS™ je přední značkou v oblasti interaktivního sportovního softwaru na světě. Vycházejí pod ní komerčně nejúspěšnější videoherní série, v nichž nechybí přední interaktivní technologie, globální videoherní soutěže a nejmodernější digitální herní prvky. Značka EA SPORTS je branou k úžasným sportovním emocím v řadě špičkových simulací, jako jsou Madden NFL Football, fotbalová FIFA, hokejová NHL®, basketbalová NBA JAM, NCAA® Football, golfová Tiger Woods PGA TOUR®, boxerská Fight Night či fitnessová série EA SPORTS Active™.

• PŘEDOBJEDNÁVKOVÁ NABÍDKA PLATÍ DO 1. ŘÍJNA 2011 PRO NOVĚ ZAKOUPENÉ KOPIE „FIFA 12“ VE VERZÍCH PRO PLAYSTATION 3, XBOX 360 A PC (DÁLE JEN „PRODUKT“). OBDRŽÍTE KÓD, NA JEHOŽ ZÁKLADĚ ZÍSKÁTE NÁROK VYZVEDNOUT SI ZLATÝ BALÍČEK PRO HERNÍ REŽIM FIFA ULTIMATE TEAM VE FIFA 12 KAŽDÝ MĚSÍC PO DOBU ŠESTI MĚSÍCŮ (OD ŘÍJNA 2011 DO BŘEZNA 2012). KÓD PRO STAŽENÍ KOMPLETNÍ NABÍDKY ZADÁTE KLIKNUTÍM NA TLAČÍTKO „REDEEM CODE“ (ZADAT KÓD) VE FIFA 12 STORE (V RÁMCI VAŠÍ HRY FIFA 12). POZDĚJŠÍ POKUSY O VYUŽITÍ NABÍDKY VYÚSTÍ V PROPADNUTÍ NABÍDKY ČI NABÍDEK ZLATÉHO BALÍČKU Z PŘEDCHOZÍHO MĚSÍCE. KAŽDÝ NÁROK NA ZLATÝ BALÍČEK VYPRŠÍ NA KONCI KAŽDÉHO MĚSÍCE, V NĚMŽ JE PLATNÝ. PRO PŘÍSTUP KE ZLATÝM BALÍČKŮM MUSÍTE KAŽDÝ MĚSÍC NAVŠTÍVIT HERNÍ OBCHOD FIFA ULTIMATE TEAM A: (1) AKTIVNĚ UPLATNIT NÁROK A STÁHNOUT ZLATÝ BALÍČEK PRO DANÝ MĚSÍC; A (2) VYUŽÍT NÁROKOVANÝ ZLATÝ BALÍČEK V HERNÍM REŽIMU FIFA ULTIMATE TEAM. POKUD SI ZLATÝ BALÍČEK V KAŽDÉM DANÉM MĚSÍCI (ŘÍJEN 2011 AŽ BŘEZEN 2012) NESTÁHNETE ANEBO JEJ NEPOUŽIJETE, NABÍDKA ZLATÉHO BALÍČKU PRO DANÝ MĚSÍC PROPADNE. PLATÍ JEN U VYBRANÝCH PRODEJCŮ. ZÁKAZNÍCI OBDRŽÍ KÓD NA PRODEJNĚ PŘI VYZVEDNUTÍ PRODUKTU. ZÁKAZNÍCI, KTEŘÍ PRODUKT PŘEDOBJEDNALI ONLINE, OBDRŽÍ E-MAIL S KÓDEM DO 7 DNŮ OD ZASLÁNÍ PRODUKTU. NABÍDKU NELZE NAHRADIT, VYMĚNIT, PRODAT ANI UPLATNIT V HOTOVOSTI, NA JINÉM ZBOŽÍ ČI SLUŽBÁCH. PLATÍ VŠUDE, KDE JE FIFA 12 V PRODEJI. NELZE KOMBINOVAT S ŽÁDNOU JINOU NABÍDKOU, DÁRKOVOU KARTOU, SLEVOU ČI SLEVOVÝM KUPÓNEM. NABÍDKA NEPLATÍ TAM, KDE JE ZAKÁZÁNA, ZPOPLATNĚNA ČI OMEZENA ZÁKONEM. PODMÍNKOU PRO HRANÍ JE PŘIPOJENÍ K INTERNETU A VLASTNICTVÍ ÚČTU EA. PODMÍNKY OCHRANY ONLINE SOUKROMÍ SPOLEČNOSTI EA JSOU K DISPOZICI NA WWW.EA.COM. MINIMÁLNÍ VĚK PRO REGISTRACI ÚČTU EA JE 13 LET. SPOLEČNOST EA MŮŽE UKONČIT PROVOZ ONLINOVÝCH SLUŽEB PO 30 DNECH OD ZVEŘEJNĚNÍ OZNÁMENÍ NA STRÁNCE WWW.EA.COM/2/SERVICEUPDATES.