Canon Drivve Image pro lepší práci se síťovými skenery ScanFront

12. 7. 2011 17:25    Rubrika: Tiskové zprávy

Spojení Drivve | Image s kompaktními síťovými skenery ScanFront zlepšuje práci s dokumenty

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

  • Společnost Drivve LLC propojuje pomocí softwaru Canon Developer Kit síťové skenery Canon ScanFront 300/300P s inteligentním řešením pro snímání dokumentů Drivve | Image
  • Drivve | Image usnadňuje skenování, zvyšuje efektivitu výkonnými nástroji pro snímání dokumentů a jejich klasifikaci a navíc zle snadno propojit se stávajícími workflow

Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes oznámil, že společnost Drivve LLC nově nabízí svůj oceňovaný software pro snímání dokumentů i pro síťové skenery Canon ScanFront 300 a 300P.

Software Drivve | Image, vyvinutý Canon ScanFront Software Developer Kit (SDK), umožňuje ještě více zefektivnit proces snímání dokumentů. Inteligentní zpracování obrazu pomáhá automatizovat podnikové pracovní postupy a minimalizovat, mnohdy nákladné, lidské chyby.

Edice Drivve | Image Canon ScanFront umožňuje uživatelům skenovat v jedinečné kvalitě a naskenované dokumenty rovnou automaticky indexovat a klasifikovat s využitím technologií rozpoznávání čárových kódů a zónového optického rozpoznávání znaků (zonal OCR). Klasifikaci usnadňuje i intuitivní propojení s existujícími pracovními postupy a zařazení skenovaných dokumentů přímo do složek na síti.

Drivve | Image nabízí pro ještě vyšší efektivitu práce možnost odesílat soubory na e-mail, do síťových složek či FTP. Dokumenty lze také posílat na Microsoft SharePoint a řadu populárních faxových serverů. Drivve | Image lze rovněž snadno propojit s cenami ověnčeným systémem správy dokumentů Drivve | DM, který může být k dispozici lokálně nebo prostřednictvím cloudu.

„Drivve | Image je nově k dispozici i pro síťové skenery Canon ScanFront 300 a 300P, což zvyšuje výkonnost a rozšiřuje možnosti použití a zároveň dramaticky snižuje náklady,“ říká Michael Greco, CEO, Drivve LLC.

Canon ScanFront SDK je k dispozici pro všechny nezávislé dodavatele softwaru a umožňuje vývojářům ještě vylepšit funkce špičkových* síťových skenerů ScanFront 300 a 300P. Prostřednictvím SDK mohou vývojáři snadno a rychle vytvářet nové funkce, které jsou přímo na displeji skenerů ScanFront, a nebo vyvíjet a integrovat vlastní jedinečná řešení pro snímání dokumentů.

„Naše kompaktní síťové skenery ScanFront umožňují uživatelům skenovat a sdílet dokumenty bezpečněji a efektivněji v různých prostředích. Drivve usnadňuje zákazníkům celý proces digitalizace svými pokročilými možnostmi zpracování a klasifikace dokumentů,“ říká Sean Suematsu, European Document Scanning Solutions Director, Canon Europe.

Edice Drivve | Image Canon ScanFront je k dispozici prostřednictvím prodejních kanálů Drivve. Pro více informací navštivte http://www.drivve.com.

Vývojáři softwaru, kteří chtějí využít Canon ScanFront SDK, se mohou obrátit na místní zastoupení společnosti Canon nebo navštívit www.canon-europe.com/bsdp.

Tiskové zprávy

Diskuse