T-Systems hlavním partnerem konference Svět informačních systémů 2011

12. 7. 2011 15:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost T-Systems Czech Republic bude hlavním partnerem osmého ročníku mezinárodní konference Svět informačních systémů 2011 (SIS 2011), která se bude konat 12. - 13. října 2011 na brněnském výstavišti.

Obsah konference se orientuje na nové trendy v ICT technologiích a službách spolu s inovacemi v oblasti podnikových informačních systémů a pokrývá také dnes často skloňované téma cloud computingu.

Společnost T-Systems bude v rámci konference SIS 2011 prezentovat praktické zkušenosti a reference zaměřené na zákazníky na českém trhu, kteří využívají cloud computing. Druhým, neméně důležitým, tématem bude prezentace unikátního řešení implementace a provozu SAP systémů v pojetí SAP as a Service. T-Systems má jako jediný v regionu EMEA (střední a východní Evropa) uzavřenou smlouvu na flexibilní poskytování SAP licencí. Zákazníci tak dostávají komplexní službu včetně poskytnutí infrastruktury, licencí, implementace a provozu v rámci měsíčních plateb. Ušetří tak prvotní investice spojené se zaváděním SAP ERP systémů a díky cloud computingové platformě mohou zároveň dynamicky měnit parametry této služby.

Tiskové zprávy

Diskuse