T-Systems vyhrál zakázku na dodávku ICT pro firmu Valora

14. 7. 2011 00:11    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost T-Systems vyhrála zakázku na dodávku ICT pro firmu Valora

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

  • Provoz a modernizace ICT infrastruktury
  • Centralizace evropských datových center
  • Vybudování platformy podporující růst firmy Valora
  • Kontrakt uzavřen na osm let

Obchodní firma Valora pověřila společnost T-Systems ve Švýcarsku, aby provozovala její datová centra a ICT infrastrukturu. Cílem je zavedení jednotného řešení na mezinárodní úrovni, které pomůže snížit náklady a poskytne dynamickou infrastrukturu podporující další růst firmy Valora. Smlouva je uzavřena na osm let.

„Díky technologickým znalostem a inovacím společnosti T-Systems se zaměřujeme na růst a efektivitu našeho plánování a flexibilní podporu našich klíčových obchodních aktivit. Současně usilujeme o dosažení úspor a zprůhlednění našich nákladů na ICT,“ řekl Markus Guggenb\xFChler, CIO ve společnosti Valora. „Jsem potěšen, že jsme ve společnosti T-Systems našli silného partnera, jehož inovativní technologie nám pomohou dosáhnout našich cílů.“

Outsourcingový kontrakt společnosti T-Systems pokrývá všechny oblasti ICT od serverů, sítí, koncových uživatelských zařízení až po helpdesk. Všechny tyto prvky projdou modernizací. Společnost T-Systems bude navíc centralizovat infrastrukturu všech datových center firmy Valora, což zahrnuje lokality v Rakousku, Německu, Lucembursku a Skandinávii. V rámci této činnosti přejde 16 zaměstnanců firmy Valora do T-Systems.

„S významnou zakázkou, kterou jsme získali od společnosti Valora, rozvíjíme naše aktivity ve Švýcarsku a dalších evropských zemích, což podporuje náš další mezinárodní růst,“ řekl Reinhard Clemens, člen představenstva společnosti Deutsche Telekom a generální ředitel T-Systems.

Tiskové zprávy

Diskuse