Lenovo IdeaPad Y570 - notebook pro výkonově náročné

15. 7. 2011 17:19    Rubrika: Tiskové zprávy

Lenovo představuje IdeaPad Y570 pro náročné

Lenovo IdeaPad Y570 - notebook pro výkonově náročné

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Lenovo představuje nadupaný multimediální 15,6 palcový notebook Y570 z řady IdeaPad. V elegantním těle se ukrývá pekelný výkon, díky němuž notebook zvládá hravě i ty nejnáročnější operace. Proto se velmi rychle stane nepostradatelným pomocníkem pro práci i zábavu.

Výkon pro hry i multimédia

IdeaPad Y570 patří k nejvýkonnějším notebookům v rámci portfolia společnosti Lenovo. Notebook je vybavený až nejnovějšími čtyřjádrovými procesory Intel Core i7 s technologií Intel Turbo Boost 2.0, která automaticky zrychluje procesor pokaždé, když počítač potřebuje extra výkon. Využijete ho tak nejen při práci, ale oceníte jej zejména při prohlížení filmů, hraní her a využívání dalších náročných grafických a multimediálních aplikací. Perfektní obraz zajišťuje HD displej s poměrem stran 16:9 v kombinaci s grafickou kartou NVIDIA GeForce 555M s pamětí 1GB.

Stejně jako některé další nové modely společnosti Lenovo pro rok 2011 může být notebook Lenovo IdeaPad Y570 volitelně vybaven technologií Enhanced Experience 2.0 RapidDrive, jejímž prostřednictvím je možné nastartovat systém Windwows 7 za méně než 10 sekund a až dvakrát rychleji spouštět aplikace.

Maximum designu i zábavy

Lenovo IdeaPad Y570 na první pohled zaujme moderním propracovaným designem. Tělo notebooku zdobí jemné kontury na pozadí imitace broušeného kovu. Design těla notebooku doplňuje chiclet klávesnice AccuType. Součástí notebooku je zabudovaný světelný senzor, který automaticky upravuje kontrast displeje podle intenzity okolního světla a tím šetří vaše oči.

Notebook Lenovo IdeaPad Y570 je připraven poskytnout vám maximum zábavy. Kvalitní reproduktory od renomované společnosti JBL přináší vysoce kvalitní zvuk, ať již posloucháte hudbu, sledujete filmy, nebo hrajete hry. Funkce OneKey Theater II umožňuje rychlé přepínání z klasického do filmového nebo herního módu. Abyste si zábavu mohli užívat skutečně naplno a nemuseli se starat, zda vám náhodou nedochází místo, jsou notebooky Lenovo IdeaPad Y570 vybaveny pevnými disky o velikosti až 750GB.

Cena a dostupnost

Model IdeaPad Y570 bude k dispozici na českém trhu od poloviny července za cenu od 16 990 Kč bez DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse