Canon imageRUNNER ADVANCE C2025i - barevná multifunkce

18. 7. 2011 16:22    Rubrika: Tiskové zprávy

Canon rozšiřuje úspěšnou řadu a představuje imageRUNNER ADVANCE C2025i

Canon imageRUNNER ADVANCE C2025i - barevná multifunkce

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

  • Počet prodaných strojů řady imageRUNNER ADVANCE překročil celosvětově 100 000
  • imageRUNNER ADVANCE C2025i nabízí vyšší rychlost kopírování a tisku (až 25 szm) a pomáhá organizacím zvýšit produktivitu práce
  • Nová MEAP aplikace MailboxLite umožňuje u řady imageRUNNER ADVANCE C2000 ukládat do osobní schránky a zároveň z ní i tisknout

Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, rozšířil svou úspěšnou řadu barevných multifunkční zařízení imageRUNNER ADVANCE formátu A3 a představil imageRUNNER ADVANCE C2025i. Novinka přináší vyšší výkon, lepší síťovou bezpečnost a šetrnost k životnímu prostředí. Model C2025i nabízí rychlost kopírování a tisku až 25 szm a rychlost skenování až 44 szm, což zvyšuje produktivitu zaměstnanců v kanceláři.

Platforma imageRUNNER ADVANCE je mezi uživateli velmi oblíbená a neustále rostou její prodeje a podíl na trhu. Úspěch platformy dokazuje i více než 100 000 prodaných zařízení po celém světě od uvedení na trh v říjnu 2009. V prvním čtvrtletí 2011 ještě vzrostl počet prodaných barevných strojů Canon formátu A3*, přičemž tržby v segmentu strojů s rychlostí 30 – 49 szm se více než zdvojnásobily.

Řada Canon imageRUNNER ADVANCE C2000 vyniká „dokonalou spolehlivostí“, jak potvrdil test výdrže nezávislé organizace BLI. Novinka v náročných testech organizace BLI obstála velmi dobře a byla hodnocena jako zařízení, které je „vysoce výkonné“ s „excelentní spolehlivostí a výjimečně snadným ovládáním“**.

„V roce 2010 jsme s naší řadou imageRUNNER ADVANCE dosáhli jedinečných úspěchů a je fantastické vidět důvěru zákazníků v produkty společnosti Canon. V průběhu 1. čtvrtletí tohoto roku jsme zaznamenali další zvýšení prodejů a posílení naší pozice na trhu. Model C2025i nám umožňuje poskytnout ještě širší škálu rychlosti tisku, zlepšení bezpečnosti a užší propojení s mailboxem zákazníkům, kteří hledají kvalitu barevných multifunkčních A3 zařízení,“ říká Daniel Míka, Office Product Business Development, Canon CZ.

imageRUNNER ADVANCE C2025i nabízí stejně vynikající kvalitu, široké možnosti použití, bezpečnost a snadnou integraci do zákaznických prostředí jako stávající modely a navíc přidává kompaktní rozměry. Moderní design snižuje provozní náklady a maximalizuje dobu provozu a funkce, jako jsou zabezpečený tisk, šifrování dat, digitální podpisy uživatele a zařízení nebo odstranění pevného disku, umožňují zákazníkům lepší zabezpečení obchodních dokumentů a citlivých informací.

Nové multifunkční zařízení je výjimečně šetrné k životnímu prostředí. Doba zahřátí je menší než 38 vteřin a spotřeba energie je v režimu spánku pouhých 1,5 W. Práci usnadňuje i barevný dotykový 5,7“ TFT VGA displej, rozlišení tisku 1200 x 1200 dpi, kapacita až na 2000 papírů a možnost pracovat s papíry od formátu A5R až po SRA3.

Canon naslouchá svým zákazníkům, a proto mohou být nyní všechny stroje řady C2000 vybaveny novou MEAP aplikací MailBoxLite, která umožňuje uživatelům ukládat dokumenty do své osobní schránky na multifunkčním zařízení. To je vhodné zejména pro pracovní skupiny a oddělení, kde zařízení používá více uživatelů a stroj je dále od jejich pracovních míst. MailBoxLite umožňuje uživatelům určit si, kdy vyberou své dokumenty ze zařízení, což omezuje počet možných přístupů do tiskárny a snižuje to bezpečnostní rizika spojená s nevyzvednutými dokumenty.

imageRUNNER ADVANCE C2025i je v prodeji od 1. července 2011.

Tiskové zprávy

Diskuse